Nyomtatás

Csodás menyasszonyi csokrok őszi esküvőkre

2107

Cikkünkben az ősz inspirálta menyasszonyi csokrok sokszínűségét mutatjuk be számotokra, amelyek egyúttal gondolatébresztőek lehetnek a dekoráció további részleteinek megálmodásához is. Az ősz a természet háromfelvonásos előadása, az élővilág játékosságának meg nem nevezett ünnepe, egyúttal az „igen”-ek olyan színes és illatos háttere, amely a szeptembert és októbert a legnépszerűbb időszakká repítette az esküvők kategóriájában. 

De legyünk őszinték, miért is kellene ezen csodálkoznunk? Ilyenkor már nincs sem túl meleg, sem túl hideg, ezernyi arcát mutatja meg a táj, és olyan növények és zöldségek bukkannak fel a piacon és a kertekben, amit számtalan kreatív úton be lehet illeszteni az esküvői dekorációba. Gondolj csak a tökfélékre, körtére, almára, csipkebogyóra, gránátalmára, vagy a vibráló virágokra. A dália, anemóna, király protea, tollbuga, ördögszem, rózsa, fukszia, eukaliptusz, pampafű, gyapotvirág, búzakalász, lagurusz mind-mind olyan növény, ami mind színben, mind hangulatvilágban illeszkedhet az őszi tematikátokhoz.

A fenti lista viszont csupán egy kis ízelítő a lehetőségekből; a színek, formák, méretek, irányzatok szinte kimeríthetetlen variációkat tartogatnak még. Épp ezért cikkünkben az ősz inspirálta menyasszonyi csokrok sokszínűségét mutatjuk be számotokra, amelyek egyúttal gondolatébresztőek lehetnek a dekoráció további részleteinek megálmodásához is.

Olvass tovább a tippekért: Csodás menyasszonyi csokrok őszi esküvőkre

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből