2023. május 30., kedd - Zsanett, Janka

Magazin

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék az örömszülőknek

3557

Valami igazán kreatív szülőköszöntő ajándékkal szeretnétek meglepni szüleiteket a Nagy Napon? Azon gondolkoztok, mi okozhatna igazi boldogságot és meglepetést az örömszülőknek? Olyan szülőköszöntő ajándék, ami illik az érdeklődési körükhöz és a személyiségükhöz is!

Akkor a legjobb helyen jársz, mert ebben a cikkben összegyűjtöttük Neked egy csomó kreatív szülőköszöntő ajándékot, melyek – a hagyományos ajándékoktól eltérően – nem tárgyak, hanem élmények.

Az ifjú pár általában a polgári szertartás részeként köszöni meg a szülőknek az addigi gondoskodást, iránymutatást, szeretetet és törődést. A fiatalok rendszerint egy apró kedvességgel lepik meg ilyenkor az örömszülőket.

A szülőköszöntő ceremónia azonban nem kötelező, hogy a polgári esküvő része legyen. Vannak párok, akik a szertartás előttre vagy épp utánra időzítik ezt a kedves gesztust. Bármelyik lehetőséget választjátok, az biztos, hogy érdemes valami igazán figyelmes ajándékkal meglepnetek a szüleiteket.

Ez lehet hagyományosan egy szép virágcsokor az örömanyák számára a kedvenc virágaikból, vagy egy üveg egyedi palackozású bor, melynek címkéje árulkodik a különleges alkalomról.

Abban az esetben azonban, ha valami különleges, egyedi és személyre szóló ajándékot választanátok, ha eltérnétek a virágboxoktól és a „kézzel fogható” ajándékoktól, bátran válogassatok az alábbi ötletek közül.


Tipp: Lia - Kretiv Hobbi Dekor


Kreatív szülőköszöntő ajándékok azoknak, akik újat tanulnának

Egyre népszerűbbek azok az ajándékok, melyek új ismereteket nyújtanak a megajándékozott számára. Sokan vannak, akik már régóta gondolkoznak egy tanfolyamon vagy képzésen, de saját maguktól nem költenének rá. Ilyen esetben nagyszerű ajándék lehet egy izgalmas és érdekes tanfolyam.

Ilyen lehet például az örömapák számára egy sör- vagy pálinkafőző tanfolyam, ahol kedvenc szeszes italukkal kapcsolatban bővíthetik ki a tudásukat. Jó ötlet lehet egy koktélkészítő tanfolyam vagy egy barista képzés is, amennyiben valamelyik szülőnek van ilyen irányú érdeklődése és ideje a tanfolyamra.

Az örömanyák részére egy főzőkurzus vagy sütőtanfolyam lehet nagy élmény, ahol új ötletekkel, fogásokkal, receptekkel bővíthetik már meglévő repertoárjukat.

Szülőköszöntő ajándék ötletek, ha a szüleid imádnak lazulni

Vannak, akik számára az jelent nagy élményt, ha egy szép környezetben pihenhetik ki a tevékeny hétköznapjaikat. Melyik örömanya ne lelné örömét egy szépségápolás csomagban, ahol kényeztető és megszépítő kezelésekben van része?

Egy pihentető masszázs is olyasvalami, amit megérdemelnek a szülők. Ha azonban valami teljesebb élményt ajándékoznátok, akkor lepjétek meg őket egy wellnesshétvégével. Ha mindkettőtök szülei jól kijönnek egymással, akkor jó ötlet lehet egy ilyen hétvége négyesben, hogy még jobban megismerhessék egymást.

Ha nem csak a pihenés, hanem az egészség is fontos, akkor biztosan örülnének egy gyógyfürdőben eltöltött napnak vagy hétvégének is.

Szülőköszöntő ajándékok kulturális élményekkel a fókuszban

Ha szüleitek szeretik a kulturális programokat, akkor lepjétek meg őket egy színház- vagy koncertjeggyel. Az opera- vagy színházbérlet is nagyszerű ötlet, ha szívesen járnak rendszeresen.

Választhattok az érdeklődési körüknek megfelelő érdekes kiállításokat is, vagy olyat, amelyik különleges élményt tartogatnak számukra. Ilyen lehet például a Láthatatlan Kiállítás.

A humor kedvelőinek egy stand up comedy előadás egészen biztosan meghatározó élmény lesz. Otthonülő örömszülőknek pedig nagyszerű meglepetés lehet egy előfizetés a kedvenc magazinjukra.

Lendületes és örökmozgó szüleitek vannak? Nekik valók az alábbi szülőköszöntő meglepetések!

Aktív, fiatalos és örökmozgó szülők számára kiváló ajándék lehet egy bowlingozás vagy akár egy szabadulószobás élmény is.

Táncoslábú pároknak egy zenés-táncos hajóút óriási élményt adhat.

Azoknak, akik a természetben érzik igazán jól magukat, egy hétvége a Bakonyban vagy a Mátrában fantasztikus lehetőség a feltöltődésre.

Nem kétség, hogy Ti ismeritek legjobban a szüleiteket, így biztosan ki tudtok találni valami olyan aktív programot, ami érdeklődési körükbe vág és szívesen vesznek majd részt rajta.

Szülőköszöntő ajándékok sportos és bevállalós örömszülőknek

Előfordulhat, hogy a szüleitek aktív, sportos életet élnek és imádják a különböző kalandokat, melyek igazi adrenalinbombaként hatnak. Ebben az esetben meglephetitek őket egy kalandtúrával valamelyik kalandparkban.

Ha szeretik a sebességet, akkor egy bobozás a biztonságos száguldás élményével biztosan mosolyt csal az arcukra. Ha inkább saját magukhoz ragadnák az irányítást, akkor a gokart lehet számukra egy izgalmas tapasztalat.

Abban az esetben, ha inkább madártávlatból szemlélnék a világot, egy sétarepülés a lehető legjobb választás.

Vannak, akik a virtuális élményeket szeretnék inkább kipróbálni. Az ő számukra a különböző szimulátorokat ajánljuk, ahol 100%-os biztonsággal szerezhetik meg azokat az élményeket. amelyekre a való világban kevésbé lenne lehetőségük. Ilyen például a repülőgép vagy versenyautó vezetés.

Plusz egy személyes ötlet!

Az élményajándék nem csupán olyan lehet, amire a szüleid el tudnak menni, amit meg tudnak tanulni. Amikor anno a saját esküvőm kapcsán ötleteltem, mit adhatnék Édesanyámnak, akkor jutott eszembe egy egyszerű, ám annál személyesebb ötlet.

Én az Anyukám számára egy levelet adtam. Egy személyes, kézzel írt levelet, amiben felelevenítettem gyermek-, és fiatalkorom élményeit, számba vettem, mennyi mindent kaptam Anyutól és mennyire hálás vagyok azokért a dolgokért, amiket kaptam, amikre tanított. Mondanom sem kell, milyen könnyes fogadtatása volt a meglepetésemnek…!

Szerintem nincs annál sem kreatívabb, sem személyesebb, ha Te magad, a saját szavaiddal elmondod, miért vagy hálás, mennyi mindent kaptál a szüleidtől. Sem tandemugrás, sem semmilyen wellness élmény nem tudja ugyan azt a hálát kifejezni és azt a meghatottságot elérni, mint egy szívből jövő üzenet. Próbáld ki bátran!

Az örömszülőket meglephetitek egyenként külön-külön ajándékokkal is, vagy párosával, ha találtok olyan ötletet, amelyik mindkettejük érdeklődési körébe bele tartozik.

Párosával úgy is meglephetitek őket, hogy az örömapákat valami közös, férfias ajándékkal örvendeztetitek meg, míg az örömanyák valami csajos programmal gazdagodnak.

Legyetek ötletesek, kreatívak, és adjatok személyre szóló ajándékokat! Bármelyik lehetőséget választjátok, a legfontosabb azonban, hogy szívből adjátok, hiszen akkor lesz igazán nagy sikere a meglepetésnek.

(Forrás: www.elkeltem.hu |  Fotó: liakreativhobbidekor.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Május 2023 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Tartalom galéria

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Talán túl van a szakadék legmélyebb pontján az ingatlanpiac

Talán túl van a szakadék legmélyebb pontján az ingatlanpiac

More details
Ezeket lopják a magyarok a szállodákból

Ezeket lopják a magyarok a szállodákból

More details
Sport nélkül is lehet fogyni: Ez lehet a fogyókúrázók adu ásza

Sport nélkül is lehet fogyni: Ez lehet a fogyókúrázók adu ásza

More details
Újabb lakásfelújítási támogatás a láthatáron?

Újabb lakásfelújítási támogatás a láthatáron?

More details
Az eltűnés ellen küzdenek a Maldív-szigetek

Az eltűnés ellen küzdenek a Maldív-szigetek

More details
Így spórolhatunk több száz ezer forintot az esküvőn

Így spórolhatunk több száz ezer forintot az esküvőn

More details
AI hairtylist: ilyenek a trendi frizurák a mesterséges intelligencia szerint

AI hairtylist: ilyenek a trendi frizurák a mesterséges intelligencia szerint

More details
Tavaszi fáradtságnak hisszük, de komoly problémát jelezhet

Tavaszi fáradtságnak hisszük, de komoly problémát jelezhet

More details