Nyomtatás

Készülj velünk a szerelmesek ünnepére: Valentin napi ajándékötletek neked és neki

761

Rohamosan közeleg a Valentin nap, és egyelőre nem tudod, mivel lephetnéd meg kedvesed? Olyan különleges ajándékötleteket szedtünk egy csokorba, amivel kifejezheted szerelmed és felejthetetlenné teheted ezt a bizonyos szenvedélytől fűtött február 14-i napot!

Édes meglepetés – Tonkababos forró csoki a chocoMe-től

Valentin napi ajándék ötlet, pandora, chocome, women'secret, parfüm, párna


A 2019-es őszi/téli szezon legütősebb desszertújdonságaiként végeztek a chocoMe forró csokoládé variációi – a nagy siker nyomán, az édes álomba illő termékcsalád most újabb taggal bővült. A Tonkababos forró csokoládéban a világ egyik legizgalmasabb fűszerkülönlegessége, a Venezuelából eredeztethető tonkabab randevúzik a kifejezetten magas kakaótartalmú (41%) tejcsokoládé bársonyosságával – valamint egy csipetnyi fahéjjal. Az egyedi fűszerhasználatnak köszönhetően a chocoMe a nemzetközi forró csokoládépiacon is valódi kuriózumot alkotott. A Tonkababos forró csoki – a benne lévő szívvel és persze, a többi kifinomult összetevővel – egyszerre felmelegíti, megédesíti és megfűszerezi téli napjainkat – ráadásként megtestesíti a tökéletes, mámorító Valentin-napi ajándékot is, amit a kanapén összebújva szürcsölhettek el egy szuper film társaságában.

A matyó kultúra újragondolva

Valentin napi ajándék ötlet, pandora, chocome, women'secret, parfüm, párna

Egy pici hagyományőrzés, egy pici slow fashion, egy kicsiny falu elfeledett értékeinek továbbörökítése. A Matyodesign kézzel hímzett párnái kivételes ajándékként szolgálnak Valentin napon is. A párnákat kérheted saját névvel és szöveggel díszítve, így akár lánykéréshez kísérő meglepetésként, szerelmi vallomásként vagy egyszerű szeretetteljes gesztusként is szolgálhatnak.

A teljes cikk: Készülj velünk a szerelmesek ünnepére: Valentin napi ajándékötletek neked és neki

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből