2024. április 25., csütörtök - Márk

Magazin

16 érv egy téli esküvő szervezése mellett

253

A leghidegebb évszak nem az a tipikus, megszokott időpont az egybekelésre. Ettől függetlenül egy téli esküvő is megannyi szépséggel és bármily meglepő kézzelfogható előnnyel is bír, mint egy nyári ceremónia. Sőt, ha végigolvasod cikkünket a végén ráeszmélsz hogy akár még többel is, csak nézőpont kérdése a dolog.

Ebben a cikkben a téli esküvő előnyeiről írunk. Megéri ilyenkor tartani esküvődet? Milyen előnyei vannak pontosan? Mire kell figyelni szervezésekor? Mitől lehet igazán meghitt és különleges egy téli esküvő? Ezekre a kérdésekre adunk választ.

Mik egy téli esküvő előnyei?

Felcsigáztunk igaz? Akkor nézzük is meg, hogy mi ez a sok előny, amivel egy téli esküvő rendelkezik.

1. Könnyebb lefoglalni a hőn áhított dátumot

Az első és egyben talán legnehezebb lépés az esküvőszervezés során mindig a megfelelő dátum kérdése. Nem is maga az időpont kiötlése a nagy feladat, hanem a foglalás erre az áhított időpontra.

Ha nem állsz neki egy évvel korábban nyár közepére szinte lehetetlen lefoglalni azt az időpontot, amit szeretnél.

Ha mégis sikerült előtte biztosan egy csomó párral kellett harcolnod, hogy megkaparintsd a kiszemelt dátumot. Ezzel szemben télen sokkal több szabad időpont közül választhatsz. Nem kell senkivel küzdened, az esküvő menetének szervezését senki nem zavarja meg.

Csak kevés pár dönt a téli esküvő mellett, így nincs betelve minden időpont, sokkal szabadabban válogathatsz közülük.

2. Nagyobb eséllyel lesz szabad álmaid helyszíne

Az előző pontból következik, hogy mivel télen sokkal kevesebb az esküvő, így több az elérhető dátum és így sokkal több a színvonalas szabad esküvőhelyszín is.

Az esküvőszervezés másik nagy mumusa a megfelelő dátum megtalálása és lefoglalása mellett a tökéletes helyszín meglelése. Legyen szó étteremről vagy rendezvényteremről télen biztosan találsz színvonalas, szabad helyet.

Sőt ha téli sátras esküvőt szeretnél, erről sem kell lemondanod. Manapság már könnyen megoldható, hogy ugyanolyan kellemes legyen a hőérzet benne télen is, mint a nyári időszakban.

Télen sokkal kevésbé vannak betáblázva a bérelhető termek, éttermek, hotelek stb. Sokkal több az elérhető esküvői helyszín.

Emellett az év ezen időszakában sokszor vannak promóciók, akciók is, amikre ha időben lecsapsz sokkal olcsóbban jöhettek ki.

3. A szolgáltatók elérhetőbbek

A dátum és a helyszín mellett a szolgáltatók nagy része is sokkal kevésbé van betáblázva télen, mint egy tavaszi, egy nyári, vagy egy őszi esküvői idején.

A szolgáltatók és minőségi munkájuk nagyon fontos ahhoz, hogy az esküvő menete gördülékeny legyen, és mindenki szép emlékekkel telve gondoljon vissza erre a napra.

Gondoljunk csak bele, ha ők nincsenek, akkor ki készíti el az esküvői menüsor finomságait, ki kelti életre az elképzeléseinkben élő álomszép virágdekorációt, ki örökíti meg a utókor részére a fontos pillanatokat, ki adja a zenei aláfestést és így tovább…

4. Gyorsabban megy az ügyintézés

Már sokszor írtunk róla a blogon, hogy bizony egy esküvő megszervezésének időben neki kell állni. Nem lehet egyik napról a másikra gyorsan kitalálni és leszervezni mindent, a polgári és a templomi esküvő valamint a lagzi megszervezése mögött általában egy teljes év munkája áll.

A téli esküvők esetében nem feltétlenül szükséges ennyire előre elkezdeni a szervezési folyamatokat. Persze nem arról van szó, hogy ebben az évszakban egy hét alatt tökéletes esküvőt lehet rittyenteni, de mivel nem ez a főszezon sokkal gördülékenyebben megy minden, így a szervezés nem vesz annyi időt igénybe, mint egy nyári esküvő esetében.

Egy téli esküvő megszervezéséhez akár néhány hónap is elegendő. Ha szeptember elején álltok csak neki, miután lement az óriási nyári esküvődömping, akkor sem kell izgulnotok, még abszolút időben vagytok.

5. Télies, az évszakhoz illő meghívód lehet

Ha nem akarod, hogy esküvői meghívód szövege és kinézete átlagos legyen, akkor erre a téli ceremónia az egyik legjobb alkalom.

Merj változtatni, éld ki kreativitásodat, vidd bele az észak adta összes különleges lehetőséget a meghívó elkészítésébe.

Milyen egy ötletes téli esküvői meghívó?

  • A meghívó készítése során használhatsz fenyőágakat és tobozokat.
  • A téli meghívókon nagyon jól mutat az arany, az ezüst, a piros és a zöld, próbáld ki ezeket a színeket.
  • Az olyan téli motívumok, mint a fenyők, a tobozok vagy a hópelyhek nagyon szépen tudnak díszíteni egy-egy meghívót.
  • Utalj a szövegben is a télre, csempéssz bele egy kis humort is, találj ki egy vicces téli poént, ami feldobja a meghívót

6. Rendhagyó esküvői ruhád lehet

Nem titok, hogy a menyasszonyok számára az esküvői ruha egy nagyon nagy horderejű kérdés, hiszen minden nő gyönyörű akar lenni ezen a napon.

A ruhával szemben sok elvárást támasztanak a menyasszonyok. A legfontosabb szempontok között ott szerepel az öltözet különlegessége is, hiszen senki nem akar olyan ruhát, amihez hasonló bármelyik ismerőse esküvőjén szembejöhet.

A teljes cikk: 16 érv egy téli esküvő szervezése mellett

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Divathíradó – jöjjenek a legropogósabb felfedezések a trend világából

Divathíradó – jöjjenek a legropogósabb felfedezések a trend világából

More details
500 vendég, 40 tonna virág és napi 16-18 óra munka – Ilyen Budapesten külföldi luxusesküvőket szervezni

500 vendég, 40 tonna virág és napi 16-18 óra munka – Ilyen Budapesten külföldi luxusesküvőket szervezni

More details
A tavasz a megújulás ideje: így fogyókúrázzunk

A tavasz a megújulás ideje: így fogyókúrázzunk

More details
OTTHON DESIGN - Tavaszi Otthonteremtési Kiállítás és Vásár, 2024. április 10-14.

OTTHON DESIGN - Tavaszi Otthonteremtési Kiállítás és Vásár, 2024. április 10-14.

More details
Ápoljuk a bőrünket úgy, ahogy Kleopátra tette!

Ápoljuk a bőrünket úgy, ahogy Kleopátra tette!

More details
Ingyenes szakértői segítséggel fogynál? Itt az alkalom!

Ingyenes szakértői segítséggel fogynál? Itt az alkalom!

More details
Fiatal bőr tudományos alapokon, természetes összetevőkkel

Fiatal bőr tudományos alapokon, természetes összetevőkkel

More details
Téglából épült kertes ház a magyarok álma

Téglából épült kertes ház a magyarok álma

More details