Nyomtatás

Házasodj 1920-ban, vintage stílusban!

1145

Amerikából indult, aztán meghódította Európát és immár nálunk is egyre nagyobb divat a vintage esküvő. A szó sokaknak egyet jelent a romantikus esküvővel és tény, hogy van abban valami borzongató, ha megidézzük a régi idők hangulatát. 

Mi is az a vintage? A szó jelentése régi, korabeli, a vintage esküvő pedig bizonyos korok hangulatát idézi meg, leggyakrabban a századfordulóét, valamint az 1920-as, 1960-as évekét. Ha romantikus esküvőt szeretnél, akkor érdemes elgondolkodni rajta, már csak azért is, mert a vendégeid egész biztosan jól fogják érezni magukat egy olyan esküvőn, ahol egyúttal egy picit a múltba is visszautazhatnak.

A dolog azért nem olyan egyszerű, csak akkor fogjatok bele, ha elég lelkesek és kitartóak vagytok, mert, ha már vintage, akkor illik mindennek korhűnek lennie, a meghívóktól a bútorokon keresztül, egészen az esküvői frizurádig. A lényeg a harmónia, így minden részletre oda kell figyelni, beleértve a mennyasszonyi ruhádat és a csokrodat is, ha viszont ez sikerül, az garancia egy igazán romantikus esküvőre. 

Régi pompa 

Mindegy, hogy a századfordulót vagy az 1920-as éveket választjátok egy kis időutazáshoz, a fontos az ötletesség, ha van benned vagy a párodban egy kis kreatív véna, akkor pedig biztos jól fogtok szórakozni az esküvő szervezése közben. Adunk pár tippet: jó, ha a tárgyak használtnak tűnnek, erősíti a hangulatot, ha kiraktok korabeli rádiót, tévét vagy éppen bőröndöt az esküvői teremben. A sok csipke, szalag, régi lámpák az asztalon, szintén megidézik a régi időket és fokozzák a romantikus esküvői hangulatot.

A színeket illetően, általában a fehér és a pasztell szokott dominálni, és van még egy kötelező eleme a retro, romantikus esküvőknek, ez pedig a fehér, fém madárkalitka. A vintage menyasszonyi ruhák általában egyszerűek, finom esésűek és légies fazonúak, persze a csipke itt is gyakori díszítőelem. Szerencsére frizurából van bőven választék, nézzetek meg pár régi filmet a pároddal és biztos találsz olyat, amibe beleszeretsz. 

Neked, hogy tetszik a dolog? Belevágnál egy jó kis vintage esküvőbe vagy inkább a modernebb stílust szereted?

(Forrás: www.eskuvotippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből