Nyomtatás

50 tipp, amitől a meglepetés lánykérés ütős lesz!

816

Meglepetés lánykérés…bizony, a legtöbb nő számára ez a két bűvös szó olyan tartalommal bír, hogy legszívesebben bekereteznék, és a nappaliban fő helyre tennék őket, hogy egész nap szem előtt legyenek. Az esküvőmániás lányok számára a meglepetés lánykérés gondolata felér az amerikai Cosmo promós gardróbjának tartalmával, sőt! Szinte minden vágyuk az, hogy a szerelmük örök életre szóló élményt szerezzen nekik vele.

Tehát, ha úgy érzitek, hogy ezer éve  vártok már a világ legromantikusabb lánykérésére, de úgy gondoljátok, egy kis ösztönzés azért nem árt, hogy a dolgok a helyes vágányra kerüljenek, vegyétek kézbe a dolgokat. Nem, nem arra kérünk benneteket, hogy kérjétek meg a pasitok kezét. Ugyan már! Ám ezt a listát nyugodtan küldjétek el neki, hogy ha egyszer majd kedvet érez (reméljük, hogy minél hamarabb) ahhoz, hogy eljegyezzen titeket, legyen a tarsolyában muníció!

Meglepetés lánykérés

Fotó: Stephen Leonardi (Unsplash)

Tipp!

Üzenjük a vőlegény jelölteknek: ha megbíztok egy profi fotóst vagy videóst azzal, hogy örökítse meg (akár drónnal is) a lánykérés perceit, egy ráadás pontot biztosan szereztek majd a menyasszonyotoknál. Ez ugyanis valóban egy kedves, örökre szóló emlék lesz!

Valóra válik a gyerekkori álom?

Gyermekkorotokban valószínűleg az volt a kedvenc játékotok, hogy különféle textíliákból menyasszonyi ruhát készítettetek a Barbie babátoknak, vagy éppen magatoknak. Eltaláltuk? Ismerős az a helyzet, amikor a frissen mosott függönyből hirtelen fátyol lesz, az anyukátok pedig bosszúsan figyeli, hogyan húzzátok végig a 3 méter hosszú függöny-uszályt a fél lakáson? Sok kislány imád esküvőset játszani, ezért nem csoda, ha felnőttkorukban alig várják, hogy valaki valóra váltsa a gyerekkori álmukat, és egy meglepetés lánykéréssel tegye szebbé a napjukat.

Bár lehet, hogy a tökből készült hintó, az üvegcipellő, és a herceg egy parányit túlzás lenne, nyugodtan álmodjatok nagyot. Elvégre Meghan Markle sem hitte volna kislányként, hogy egy igazi herceg lesz majd a férje!

Szóval ott tartottunk, hogy a meglepetés lánykérés olyan varázslatos dolog, amit a férfiak többsége egy túlmisztifikált dolognak vél, de számunkra, nők számára az egyik legizgalmasabb dolog az életben. Azért, hogy sokkal könnyebb legyen ihletet meríteni a tökéletes eljegyzéshez, mutatunk néhány tippet, amit érdemes lenne a pasitok szeme elé csempészni.

A tökéletes meglepetés lánykérés

Alapvetően öt különböző típusba lehet sorolni a lánykéréseket attól függően, hogy milyen helyszínen, milyen körülmények között történnek. Mutatjuk a világ legizgalmasabb lánykéréseit egy csokorba gyűjtve.

Meglepetés lánykérés sportélmény közben

Ha mindkettőtöknek fontos a sport, és szívesen részt vesztek izgalmas kihívásokban, menjetek el közösen mozogni valahova, és testmozgás közben, amikor a leginkább dübörög bennetek az adrenalin, kerítsetek sort a nagy kérdésre.

Tippek:

  • Búvárkodás
  • Tandemugrás
  • Evezés
  • Sziklamászás
  • Motorcsónakozás
  • Kirándulás
  • Vadvízi evezés
  • Vitorlázás
  • Síhétvége
  • Ejtőernyőzés
  • Quadozás közben

 

A teljes cikk: 50 tipp, amitől a meglepetés lánykérés ütős lesz!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből