Nyomtatás

Kiderült, hogy a világ legjobb nászutas úti célja itt van Magyarországhoz közel

600

Akárcsak az esküvő, a nászút megtervezése is komoly előkészületeket, gondos utánajárást igényel, hiszen az ifjú házasok célja, hogy egy önfeledt utazáson életre szóló emlékeket gyűjtsenek. Hogy megkönnyítse a szerelmesek dolgát, az esküvőkkel foglalkozó Weddings Online a világ kedvenc nászutas úti céljait elemezte a szállodaárak, a romantikus hangulatú  bárok, éttermek, valamint a párok által igénybe vehető programok kapcsán.

 Az értékelések alapján összeállt egy rangsor, melynek élén a horvátországi Dubrovnik büszkélkedik,

vagyis a szomszédunkban található város a nászutas párok számára a legjobb hely a világon.

Dubrovnikhoz kétszáznál is több romantikus jellegű tevékenység kapcsolható, a 126 eurós (kb. 46 ezer forintos) átlagos szállodai szobák pedig ár-érték arányban kiemelkedőnek számítanak.

Második helyen csöppet sem meglepő módon Míkonosz végzett, és lett ezzel a világ második legjobb nászutas úti célja. A görögországi sziget sokat ad az ifjú házasoknak, miközben kedvező árú szálláslehetőségeket ajánl.

Harmadikként Bruges zárt, a romantikus belga város ideális hely azoknak, akik gazdag kultúrára, pihentető opciókra és lenyűgöző tájakra vágynak.

A top 10-be bekerült még egy, Magyarországhoz közeli város: Prága páratlanul sok, 498 romantikus tevékenységet kínál, a szállodai szobaárak pedig igen kedvezőek, éjszakánként már 102 eurótól (37 ezer forinttól) elérhetőek.

A teljes rangsorban egyébként a mi fővárosunk is feltűnik, Budapest a 18. legjobb nászutas célpontnak számít a lista alapján.

Kiderült az is, hová nem érdemes tervezni a mézesheteket. A legrosszabb választásnak Abu-Dzabi tűnik: a sivatag város a bárok, az éttermek, a programlehetőségek és a szállodai költségek alapján a leggyengébb értékelést kapta, éppen csak megelőzve a leginkább magas szállodaárai miatt lehúzott Los Angelest és a kevés romantikus hellyel szolgáló ausztráliai Melbourne-t.

I  Forrás: roadster.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből