Nyomtatás

Gyönyörû haj három lépésben!

2629
Minden nő irigykedve tekint azokra, akiknek hajkoronájuk csillogó, káprázatos és egyáltalán nem törékeny. A nők évezredek óta próbálják elérni, hogy a hajuknak tartása és könnyed tapintása legyen, de ez sajnos nem olyan egyszerû. Az első lépés: Sokan azt mondják, hogy ne mossuk túl sûrûn a hajunkat, mert zsíros lesz. Ez azonban nem igaz, sőt, ha túl sok időt hagyunk a két hajmosás között, akkor felhalmozódnak a különféle szennyeződések

. A mindennapi élet során bizony a hajunk az, amely a legtöbb szennyeződést felfogja. Ilyen a por, a füst, vagy éppen a különféle hajápolási szerek. Ennek elkerülése végett, azt javasoljuk, hogy legalább hetente kétszer mosd meg a hajad, ezáltal sokkal ragyogóbb és fényesebb lesz.

 

Második lépés:
Használj mindig kondicionálót! Annak érdekében, hogy elérjük a gyönyörû, csillogó hajat, ahhoz bizony szövetségesre van szükségünk, ez pedig a kondicionáló. Fontos, hogy olyat válasszunk, amely megfelelő a hajtípusunknak. A balzsamot minden hajmosás után vidd fel a hajadra, ezáltal sokkal könnyedebb tapintású lesz. Hetente tarthatsz egy mély kondicionálást, ilyenkor 20 percig hagyd a szert a fejbőrödön.
 
Harmadik lépés:
Öblítés hideg vízzel! Bizarr módon hangzik, de mégis a hajmosás, illetve a kondicionálás után nem árt, ha hideg vízzel is átöblítjük a hajat. Ez segít, hogy hajunk fényesen csillogóvá váljon.
(Forrás: http://www.femcafe.hu)

 


 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből