Nyomtatás

Botos Csárda és Villa - Magyaros Vendéglátás Balatonlellén

1887

Családias hangulatú csárdánkat nem is oly rég ,- 1993- ban nyitottuk meg. Az elmúlt évek során kialakult vendégkörünkből adódóan főként magyaros , erdélyi ételeket kínálunk. Hagyományőrző étlapunkból a reformkonyha kedvelői is választhatnak.

 

 

Szállóvendégeinket a Balaton partjától 100 méterre lévő apartmanházunkba várjuk.

Étlapunkon a néha már unalomig ismételt balatoni kínálat helyett keressük az alternatívákat, finomabb, stílusos gasztronómiai megoldásokat. Mindezt úgy, hogy a nagyra értékelt magyar vendéglátás és vendégszeretet hírnevét tovább öregbítsük.

Ételeinkhez jó szívvel ajánljuk a Dél-Balatoni Borvidék és a régió méltán híres borait. Minden hétvégén élő zenével  várjuk Vendégeinket!

Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendégAmikor betérnek hozzánk, kérem, érezzék otthon magukat és azt a szeretetet, amellyel várjuk és fogadjuk Önöket.

"Szíves vendéglátó e kapu gazdája,  ki a fáradt utast tárt karokkal várja."

További információ:

Botos Csárda

Cím: 8638 Balatonlelle, Május 1. u. 34.
Telefon: +36/85/454-804
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.botoscsarda.hu

GPS: N46.684 E17 42.501

 

 

 

Szállóvendégeinket a Balaton partjától 100 méterre lévő apartmanházunkba várjuk!



Kényelmes, 2-3-4-5-6 személyes apartmanjainkat lefoglalhatja hétvégére, vagy nyaralásra .

Minden apartman modern, jól felszerelt:  SAT-TV, kávéfőző, mikró, vízforraló, teafőző, kenyérpirító, tojásfőző, fürdőben hajszárító stb..

Egyéb szolgáltatások:

  • zárt parkoló
  • gyermek játékok az udvarban
  • grillsütő , kerti pavilonnal
  • napozóágyak

Az ár függ az apartman típusától, nagyságától, valamint a bérlés időpontjától, és időtartamától.

Az adott szezonidőre vonatkozó szállásdíj tartalmazza: a víz- és villanyfogyasztást, ágyneműhasználatot és a végtakarítást.

Hosszabb tartózkodás esetén a kéthetenként egyszeri takarítás és a kéthetenkénti ágyneműcsere díját.

A szállásdíj nem tartalmazza az idegenforgalmi adót. A 70 év feletti mentességet a törvényi szabályozás megszüntette az idegenforgalmi adó vonatkozásában, csak a 18 éves alatti magánszemély adómentes.  Az IFA költsége, mely helyben készpénzzel térítendő :
340 Ft /Fő /Nap

A szálláshely bérleti díja függ az igénybevételi időszaktól (pl.: előszezon, főszezon, utószezon) és a lefoglalt vendégéjszakák számátó

További információ:

Botos Apartmanház

8638 Balatonlelle, Jázminvirág u. 3.

Telefon: +36/30/377-3514

Helyfoglalás: e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből