Nyomtatás

Esküvő a háztetőn - a rooftop lagzi előnyei

860

tetoter esk2018-ban az extravagáns párok a „rooftop” esküvőt választják. Ez annyit takar, hogy egy épület tetőteraszán kelnek egybe, melynek dekorációja lehet modern, vagy vintage, csak azon múlik, melyik stílus áll hozzánk közel. Ha választásunk a modern stílusra esett, mindenképpen egy hatalmas belvárosi épületet kell keresnünk, ahol minden vendég elfér.

Budapesten például rengeteg olyan bár és étterem van, amik alkalmasak lehetnek erre. 

Érdemes a modern városi környezethez illő dekorációt választanunk. A fehér a letisztultság színe, ezért leginkább ilyen dekorelemekben gondolkodjunk. Az asztalok és a székek legyenek szögletesek, jelenjen meg nagyon sok geometriai dísz fémből formálva, melyben egy-két virág is fellelhető. Akár kialakíthatunk egy pihenő részt is, ahol kanapék és dohányzóasztalok vannak, ez is a modern stílus jellemzője. Örökzöld díszfákkal kerítsük körbe az egész teraszt, közöttük pedig üveglámpások, fényfüzérek is helyet kaphatnak. A zenét mindenképp DJ szolgáltassa, ehhez a stílushoz ez passzol a legjobban.

A másik megoldás a bohókásabb dekor. Ha a vintage stílus szerelmesei vagyunk, mindenképpen egy olyan tetőt válasszunk helyszínnek, amit a természet körbeölel, fákat és dombokat lássunk, valamint kisebb vidéki házakat, templomokat. Csodás látkép fog tárulni a vendégek elé. A régies fából készült székek, asztalok, padok jól harmonizálnak ezzel a stílussal....

A cikk folytatása itt olvasható

Erdeiné Visegrádi Katalin

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből