Nyomtatás

7 dolog, amit az esküvő után meg kell tennetek

1948

Minden jól sikerült, mindenki remekül érezte magát az esküvőn és a lagziban is. Biztos, hogy nektek még napokig, sőt hetekig a nagy nap jár majd a fejetekben. Ha lazítottak egy kicsit, esetleg visszatértetek a nászútról, muszáj még elintézni egy-két fontos dolgot. 

1. Köszönjétek meg a barátoknak és a családtagoknak, hogy a különleges napon veletek ünnepeltek. Tudassátok velük, mennyire örültök az ajándékoknak. Ne várjatok ezzel túl sokat, legkésőbb egy-két héttel az esküvő után kerítsetek rá sort, akár személyesen, akár egy kedves levél vagy e-mail formájában. 

2. Vigyétek vissza a ruhákat a kölcsönzőbe, vagy tisztíttassátok ki szakszerűen minél előbb. Amikor a jövőben majd kihúzzátok a szekrényből, ne a régi pezsgő- és verejtékfolt emlékeztessen benneteket arra, hogy milyen jól éreztétek magatokat a nagy napon. 

3. Készítsetek esküvői albumot
Válogassátok ki a nektek leginkább tetsző képeket, és rendszerezzétek. Nyomtassátok ki, hívassátok elő a legjobbakat, rakjátok albumba, rendeljetek esküvői fotókönyvet. Lepjétek meg velük a közvetlen hozzátartozókat.

4. Mondjatok köszöntet a szolgáltatóknak
A sminkestől a videóson át a szakácsig mindenki sokat tett azért, hogy életetek nagy napja igazán felejthetetlen legyen. Írjatok nekik köszönetet, esetleg menjetek vissza hozzájuk. Ez nekik is nagy öröm, hisz egy-egy pozitív véleménnyel lendíthettek a forgalmukon.

5. Ha kell, cseréljétek ki az esküvői ajándékokat
Nem ciki, ha visszaviszitek azokat az ajándékokat, amikkel nem tudtok mit kezdeni, vagy több is van már belőlük a háztartásban. Ezt a lehető legrövidebb időn belül tegyétek meg, mert több hét után lehet, hogy már nem lesz lehetőségetek a cserére vagy a visszavásárlásra. Az esküvőn kapott pénzből szerezzétek be mindazt, amire nagyon vágytok, de nem kaptátok meg. Az ajándékutalványokat is váltsátok be. 

6. Szelektáljatok
Adjátok el azokat az eszközöket, amiket az esküvőre vettetek, de soha többé nem fogtok használni. Rengeteg ilyen apróság jön össze, elsősorban dekorációs kellékek, amik a jövőben esetleg csak a padláson porosodnának. Ha meghirdetitek a neten, biztos, hogy lecsapnak rájuk, ti pedig pénzhez juthattok. 

7. Intézzétek el a hivatalos ügyeket
Ha a feleség felvette párja nevét, ideje a szükséges okmányokat (személyi igazolványt, lakcím-, adó-, TAJ-kártyát, jogosítványt, forgalmi engedélyt, bankkártyákat….) is kicserélni, módosítani. Az ügyintézés több napot is igénybe vehet. Előfordulhat, hogy egy helyen több órát is várakoznotok kell.

(Forrás: eskuvotippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből