Nyomtatás

Esküvői ötletek 2019 – Ne hagyd ki őket!

1515

2019-ben rengeteg olyan esküvői trend és stílus hódít, amit igazán könnyű első látásra megkedvelni. Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletes legyen, ezek az esküvői ötletek biztosan nagy segítségetekre lesznek. A cikk végén máris tudjátok majd, mi áll a legközelebb a szívetekhez, ezt garantáljuk!

Ha kiválasztottátok már az esküvő és a lakodalom helyszínét, lecsaptatok a legjobb esküvőszervezőre, ceremóniamesterre/vőfélyre, és a fotósra/videósra, akkor itt az ideje az alapok mellett a részletekre is odafigyelni. Mutatjuk a legmenőbb trendeket!

1. Korall színek

A Pantone bejelentette, hogy 2019-es év színe a világos, napos, rózsaszínű-narancs, „Living Coral”. Egy vidám és fantasztikus színárnyalat, amely magába foglalja a napsütéses nyári esküvőket, a korall színű virágoktól, a koszorúslányok ruháin át, a süteményekig, és a smink domináns színéig.

livingcorall1

2. Visszatérés a klasszikus menyasszonyi ruhákhoz

Ha kedvelitek az egyszerű és letisztult menyasszonyi ruhákat, akkor szerencsétek van, mert 2019-ben a klasszikus fazonok és minták dominálnak. Meghan Markle ruhája tökéletes példa erre, bár ehhez a stílushoz kulcsfontosságú tényező, hogy precízen rátok igazítsák a ruhát.

eskuvoiruha1

3. Természetes dekoráció

A 2019-es esküvőkön a virágdekorációnál a természetes, szeszélyes és romantikus hangulat kerül előtérbe. Egy komplett fát is ábrázolhat a boldogságkapu, de még ennél is különlegesebb, ha olyan dekorációt varázsoltok, amitől olyan lesz a terem, mintha szabadtéri esküvőn mondanátok ki a boldogító igent.

Olvass tovább: Esküvői ötletek 2019 – Ne hagyd ki őket!

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből