Nyomtatás

Egy nappal az esküvője előtt rabolt bankot a vőlegény, hogy legyen pénze gyűrűre, menyasszonya buktatta le

743

A texasi férfit a helyi rendőrség Facebook-oldalán látta meg leendő felesége, ahogy éppen bankot rabol. Rablás vádjával tartóztattak le egy 36 éves férfit az amerikai Texas államban, miután kirabolt egy bankot egy nappal az esküvője előtt, hogy legyen miből kifizetni a jegygyűrűt, és az esküvői helyszín bérlését – jelentette a helyi sajtó.

A Crockett városában élő Heath Edward Bumpous pénteken, helyi idő szerint délelőtt fél 12-kor tért be a szomszédos Groveton városában lévő Citizens State Bankba, ahol közölte az egyik pénztárossal, hogy fegyver van nála, majd pénzt követelt – közölte a helyi rendőrség. A férfi azt is elmondta, hogy mire kell a pénz, amit meg is kapott.

Bumpous földutakon és erdei utakon menekült el a zsákmánnyal, amikor felhívta a menyasszonya, és megkérdezte tőle, hogy bakot rabolt-e. A nő tudta, hogy vőlegénye mit csinált. A helyi rendőrség ugyanis a rablás után azonnal felrakta a férfi fényképét a Facebook-oldalukra, abban bízva, hogy valaki felismeri a rablót.

A menyasszonynak végül sikerült meggyőznie a férfit, hogy adja fel magát, és Bumpous be is ment a Houston megyei bíróságra, ahol beismerte, hogy mit tett. A férfi ellen rablás vádjával indítottak eljárást, és egy megyei fogdában előzetes letartóztatásba helyezték.

Woody Wallace seriff hétfőn az NBC Newsnak elmondta, hogy a szombatra tervezett esküvő végül nem történt meg. Bumpous a letartóztatása óta nem fogadhatott látogatókat, menyasszonya pedig nem akart nyilatkozni az esettel kapcsolatban a sajtónak.

Forrás: 24.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből