Nyomtatás

Minimoon – Ötletek nászút helyett

1446

Elutaznátok az esküvő után, de így is túl sok szabadnapot vettetek ki az esküvőre? Esetleg most nincs túl széles anyagi keretetek egy két hetes egzotikus nászútra? Semmi gond, utazzatok el egy minimoon-ra, és használjátok ki kicsiben a nászút minden előnyét!

Tudjuk, hogy minden út Rómába vezet, és Párizs a szerelmesek városa, de ha itt már jártatok, és valami romantikus különlegességre vágytok, mutatunk még néhány alternatívát számotokra, és mesélünk arról is, hogy miben másabb egy minimoon, mint egy nászút.

Mit is jelent a minimoon és miért érdemes belevágnotok?

Riad Be Marrakech hotel


A minimoon a honeymoon, azaz nászút szóból ered, gyakorlatilag annak egy rövidebb, általában hosszú hétvégére szóló változata: mini nászút. A legtöbb esetben az úticél így valamilyen közeli régióra esik, ami ugyanakkor mégis elég távol van ahhoz, hogy ki lehessen szakadni az itthoni hétköznapokból, és eltölthessetek kettesben néhány felejthetetlen napot.

Előnye, hogy az esküvő izgalmai után szinte azonnal lehetőségetek jut a pihenésre, nem kell hosszú órákat vagy napokat utazni a desztinációig, ráadásul kíméletesebb is a pénztárcátokhoz az esküvői költségetek után.

Szóval bőröndöket és útleveleket elő, és irány egy romantikus butikhotel, egy kalandos körút, egy nagyvárosi forgatag, vagy egy pihentető spa. Mutatjuk is, hogy milyen utakat gyűjtöttünk össze nektek!

Olvass tovább: Minimoon – Ötletek nászút helyett

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből