Nyomtatás

Esküvői dekoráció meghitt, családias környezetben

926

Ezúttal egy meghitt, családias, pasztellszínekben fürdő esküvői dekoráció megtervezésének a hátterébe nyújt bepillantást állandó szerzőnk, Gulácsi-Szakács Emese, a Natural Wedding Decortól.

Tündi és Dávid egy fantasztikus helyet választott: a Kosbor Panzióban volt az esküvőjük. Az Őrségbe egyébként is örömmel járunk, eszméletlenül jó az ottani légkör. Nem kaptunk sok instrukciót, egyedül a rózsaszín és a pasztellszínek voltak az igények. Kis létszámú esküvő volt, amiknek én különösen szeretem a hangulatát: ennyire meghitt és belsőséges csak ennyi emberrel lehet a nagy nap.

Az asztali futó és a virágok pasztellszínekben játszottak. A párszálas kompozíciókat hosszú gyertyákkal egészítettünk ki a vacsoraasztalon. Nagyon szeretem ezt a megoldást, visszafogott, mégis elegáns.

Nagyon szerettem a köszönőajándékokat: az Őrségben nagy hagyománya van a fazekas mesterségnek, úgyhogy egy helyi mester készített egyedi butykosokat Tündiék nevével és az esküvő dátumával.

Az esküvők előkészületei alatt sokszor feszített tempóban dolgozunk. Előfordul, hogy a helyszínen sem megy minden akadályok nélkül, de ez az esküvő egy igazán jó emlék maradt nekünk, aminek a kulcsa azt hiszem legnagyobb részben a helyszín volt: a végtelen nyugalom szigete.

A teljes cikk: Esküvői dekoráció meghitt, családias környezetben

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből