Nyomtatás

Minden vágyad egy lenyűgöző lovas esküvő?

1764

A szőke herceg megvan, már csak a fehér ló hiányzik? A lovas esküvő nem csak azok álma, akik szívük szerint életük minden szabad percét lóháton töltenék. Mivel a lovas esküvőhöz az is elég, ha egy-egy mozzanat kapcsolódik ezekhez a csodás állatokhoz, hoztunk nektek néhány ötletet, amivel ti magatok is könnyedén megvalósíthatjátok az esküvői pajta-hangulatot!

Esküvői fotózás lovardában – Szabadtéri fotózás

A kreatív esküvői fotózás most már szinte minden jegyespár számára elengedhetetlen. A műtermekből egyre többen mennek ki a szabadba, hogy minél egyedibb és spontánabb képeket készíttessenek. Az biztos, hogy a lovak jelenlétében szükségetek is lesz a spontaneitásra! Nem szükséges, hogy tudjatok lovagolni, elég, ha a lovarda, a rét, a széna-szalma, és a lovak jelenléte megteremti a rusztikus, természetközeli hangulatot a képeken.

Hasznos tipp!

Ha nem vagytok gyakorlott lovasok, mindenképp legyen veletek egy lovász, aki segít koordinálni a pacikat, és az sem árt, ha az esküvő előtt még van idő esetlegesen kitisztíttatni a menyasszonyi ruhátokat, vagy esetleg külön, a fotózásra szánt ruhában érkeztek. A fotózás előtt legyen elegendő időtök ismerkedni kicsit a lovakkal, és az sem árt, ha visztek magatokkal répát, vagy almát, hogy magatokhoz édesgessétek őket.

Lovas esküvő – Bevonulás egy lovashintón

A lovas esküvő sokak számára abban merül ki, hogy a bevonulásukat egy impozáns lovas hintón álmodják meg. Ez természetesen szabadtéri szertartásoknál igazán látványos tud lenni.

Lovas hintó bérlésnél általában választhattok a négyszemélyes landauer kocsik (klasszikus, filmbe illő, nyitott), a kisebb kupé kocsik (teljesen zárt utasterű), és a múlt századokat idéző fiákerek között.

A lovashintó bérlésnél természetesen az ár tartalmazza a hintó bérlési árát, a lovakat, és a fiákeres óradíját is. Az árak nagyjából 20.000-30.000 ft/óra, vagy 70.000-80.000 ft/ nap környékén alakulnak, de ezen felül kérhetnek még kiszállási díjat is, amit kilóméterdíjban számítanak fel.

A teljes cikk: Minden vágyad egy lenyűgöző lovas esküvő?

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből