Nyomtatás

Inspiráció! Bámulatos esküvői frizurák klasszikus szépségektől!

1236

Laza hullámokra, bohókás, virágokkal díszített frizurára, vagy elegáns megjelenésre vágysz az esküvődön? Inspirálódj ezeknek a klasszikus szépségeknek a választásából!

Írtunk már méretes eljegyzési gyűrűkről, mutatós menyegzői tortákról, több méteres fátylakról, vagy éppen színes esküvői ruhákról. Ám a nagy napon az is fontos, hogy a frizura tökéletes legyen! Sztárfodrászok szerint a legjobb, ha az esküvőre egy romantikus, de klasszikus hajviseletet választunk, amely nem feltétlenül az adott trendet követi, így évekkel később is öröm lesz ránézni a menyegzőn készült fotókra. A kiegészítők tekintetében újra hódítanak a virágból készült koszorúk, ahogyan a gyöngy hajdíszek, de bátrabbak választhatnak tiarát is.

Gregory Peck egyik koktélpartiján melegedett össze Audrey Hepburn és Mel Ferrer színész. 1954-ben aztán össze is házasodtak méghozzá Svájcban, amikor a Háborő és béke film forgatására készültek.

audrAudrey Hepburn sötét hajában csodásan álltak ezek a világos virágok. Az egyszerűbb virágkoszorúk ismét nagyon divatosak, ha esküvői frizurákról van szó.

Alig néhány hete írtunk nektek arról, hogy az álruhába öltözött Priscilla Presley, hogyan vadászott esküvői ruhákra, mielőtt 1967-ben kimondta az igent Elvisnek! Ám a frizurája is látványosra sikerült…!

altonElvis Presley és Priscilla 1967-ben keltek egybe. Az akkori divat szerint, a nő haját alaposan feltupírozták, fényes tincseit pedig kiemelte a fejét ékesítő strasszos tiara, valamint az 1 méteres fátyol.

Gondtalan boldogság ült 1952-ben Jackie Kennedy arcán, amikor feleségül ment az Egyesült Államok későbbi elnökéhez, akit 11 évvel később meggyilkoltak.

bushJacqueline Kennedy hullámos frizuráját elegánsan feltűzték a nagy napon, amikor 700 ember előtt kimondta az igent a későbbi elnöknek.

Farrah Fawcett 1973-ban ment hozzá első férjhez, Lee Majors színészhez. A ceremóniát Los Angeles környékén tartották.

farrraLaza, de elegáns! Ez volt Farrah Fawcett jelszava a esküvőjén! A hatalmas hullámos frizuráját egy nagy kalappal dobta fel.

(Forrás: nlc.hu)

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből