Nyomtatás

Legyen tanútok a kék ég

1030

A szabadtéri esküvőnek számos vonzó eleme van, főleg ha szeretitek a természetet. Egy szépen ringó zöld tájnál és a kék égboltnál nehéz szebb dekorációt találni, ugyanakkor sok buktatója is van a dolognak. Az első, ami mindenkinek eszébe juthat, hogy mi van, ha esik?

A szabadtéri esküvő szervezésének talán a legfontosabb eleme az időpont megfelelő kiválasztása, novemberre ne tegyétek, ha csak nem szeretitek az extrém megoldásokat, igazából csak a nyári hónapok jöhetnek itt számításba. Persze nyáron is eshet az eső, de nem kell megijedni ettől a forgatókönyvtől sem: a legjobb megoldás a sátras esküvő, melyekből már teljesen átlátszó modellek is elérhetőek, de az is opció lehet, hogy mindenkinek biztosítotok esernyőt baj esetére. Van tehát rizikó is a szabadtéri esküvőben, de higgyétek el, megéri. Ha igazán szép ceremóniát szeretnétek, akkor van egy alapszabály, délután négy előtt ne kezdjétek el. Nem is a túlzott meleg miatt, hanem azért, mert a naplemente igazán különlegessé tudja tenni a lakodalmat.

Csillagok és lampionok 

Ugyanakkor sok dologra oda kell figyelni egy szabadtéri esküvő szervezésekor. Gondoskodni kell például világításról, így csak olyan helyet válasszatok, ahol ez megoldható. Aztán bármilyen triviálisnak hangzik, ott vannak a bogarak, főleg a vízpartra szervezett esküvőknél lehet ez problémás. A magassarkú cipőre szintén oda kell figyelni a süppedő talaj miatt és érdemes gondoskodni pokrócokról is, ami éjfél után jól jöhet a fázósabb vendégeknek. Tény, hogy nem a legkényelmesebb megoldás a szabadtéri esküvő, de a naplementénél és a csillagos égboltnál sok romantikusabb dolgot nem nagyon lehet elképzelni. A természet adta díszlet mellett pedig a kreativitásokat is ki lehet élni, a fák feldíszítése vagy lampionok használata, igazán különlegessé tudja tenni a nagy napot. A friss levegőt pedig ne is említsük, aminek mindenki egyre jobban fog örülni, miután egy kicsit belemelegedett a táncba és italozásba.

Neked mi a véleményed, mernél vállalni egy szabadtéri esküvőt?


(Forrás: https://eskuvotippek.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből