Nyomtatás

Esküvői hibák, amiket sokan elkövetnek

994

Közeleg a nagy nap? Szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen, és hogy minél többen jelen legyenek a nagy napon? Ezeket érdemes figyelembe venni, ha már szervezitek a bulit!

Egy esküvői fotós a nagy nap szinte minden pillanatát végigköveti, így elég jó rálátása van arra, hogy milyen egy szép esküvő és egy remek lagzi. Összegyűjtöttük néhány fotós véleményét, hogy ők mit csinálnának másként, a saját esküvőjükön, mint néhány pár, akiknek a házasságkötésénél jelen voltak a fotósok.

1. Nagy esküvő

Sokak szerint az ideális létszám az esküvőre 75-100 fő, mert ennyi vendég mellett pont annyira lesz családias, bensőséges a hangulat, amennyire egy ilyen esemény megkívánja.

2. Túl sok beleszólást hagyni a szülőknek

Nem egyszerű feladat, hiszen sokszor teljes egészében vagy legalábbis részben ők fedezik az esküvő költségeit, de akkor is meg kell velük valahogy értetni, hogy ez a nap kettőtökről szól, hogy ti szeretnétek kidolgozni a részleteket. Persze ha úgy érzitek, jól jön a segítség, azzal sincs baj, de lehet nemet is mondani, ha nektek erre van igényetek. 

3. Túl sok embert meghívni a szülők baráti köréből 

Természetes, ha a szülők szeretnék minél több emberrel megosztani az örömüket, de így aztán tényleg hosszúra sikeredhet a vendéglista, és lehetséges, hogy nagy részükhöz semmilyen érzelmi kapocs nem köti az ifjú párt, így nem is biztos, hogy jól fogják magukat érezni az esküvőn.

4. Nem veszik emberszámba a személyzetet

Igen, ez a nap kettőtökről szól, de ne feledkezz meg azokról az emberekről (fotós, fodrász, virágkötő, cukrász, esküvőszervező), akik keményen dolgoztak azért, hogy teljesítsék a kívánságaitokat a nagy napra. Néha menj oda hozzájuk, beszélgess velük, gondoskodj arról, hogy jusson nekik is étel és ital.

5. Koszorúslányok

"Szeretném, ha a barátaim úgy öltözhetnének fel, ahogyan nekik tetszik, és nem akarom, hogy úgy érezzék, plusz feladatokat kell magukra vállalniuk, hogy nekik is tartaniuk kell magukat a tervhez. Én akartam férjhez menni, miért kellene nekik emiatt bármilyen terhet a nyakukba róni". Persze nem kell egyetérteni vele, ha valaki úgy érzi, így lenne teljes a napja, és a barátnői is szívesen vállalják ezt a feladatot, akkor igenis legyenek koszorúslányok az esküvőn. 

A teljes cikk: Esküvői hibák, amiket sokan elkövetnek

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből