Nyomtatás

9 tipp a személyre szabott esküvőkért – Egy ausztráliai esküvő stylist tippjei

741

Trendek jönnek-mennek, de az ausztrál esküvők semmihez sem hasonlítható hangulata örök inspirációforrás marad a párok számára. Cikkünkben most vendégszerzőnk, Gyenes Ági, Ausztráliában élő esküvőszervező és stylist (Whole Lotta Love Creative) ad nektek tippeket arra vonatkozóan, hogyan szabjátok minél személyesebbre a nagy napotokat, és azt is elmagyarázza, hogy miért egyre népszerűbb az esküvő stylist szolgáltatás.

Mit is csinál egy esküvő stylist?

Dióhéjban: egy esküvő stylist dizájn szempontjából közelíti meg a nagy napot. Ő felel az esztétikáért és minden olyan elemért, amely befolyásolja az esküvő napjának megjelenését és hangulatát. Szorosan együttműködik a párokkal egy olyan koncepció kidolgozásában, amely tükrözi a személyiségüket. Ezt és a pár költségvetését figyelembe véve pedig megálmodik egy kívánt stílust vagy hangulatot, majd a nagy napon kivitelezi az elképzelést.

Az esküvődnek hiteles képet kell adnia arról,hogy kik vagytok ti. Trendek jönnek- mennek, sokszor könnyen el lehet veszni a részletekben, de ha magatokra fókuszáltok, akkor az egész folyamat értelmet nyer.

Egy stylist korai bevonása nagyszerű módja annak, hogy időt és pénzt spóroljunk meg. Sok pár lesz izgatott az eljegyzés utan, és a rengeteg ötlettől hirtelen nem is tudják, hol kezdjék el a folyamatot, és hogyan lehetne megvalósítani a megálmodott részleteket, hogy közben élvezni is tudjak a nagy napot, és ne tűnjön a folyamat túl stresszesnek. Egy stylist ezeknek a pároknak nyújt styling és koordinációs szolgáltatást.

A párokkal való első találkozás során szeretjük megtudni, hogy kik is ők valójában, mi az amit fontosnak tartanak, és mit szeretnek együtt csinálni, ahelyett, hogy egy tematika köré építjük a koncepciót.

Sok szempontot figyelembe veszünk, ideértve a pár által kiválasztott helyszínt, az építészetet, színeket és a környező természeti elemeket. Miután minden fontos információt megtudtunk a párról, egy úgynevezett moodboardon mutatjuk be, hogy milyen vizuális eredményt tudunk elérni. Ezután javaslatokat teszünk a költségvetés betartásának legjobb módjaira, és tippeket adunk arra vonatkozóan, miként lehet ezeket a tárgyakat újra használni a nap folyamán, hogy a lehető legjobb legyen a kihasználtságuk.

Teljes cikk: 9 tipp a személyre szabott esküvőkért – Egy ausztráliai esküvő stylist tippjei

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből