Nyomtatás

A legszebb molett menyasszonyi ruhák – Ezt a tíz tippet fogadd meg a ruhaválasztásnál, ha plusz kilókkal állsz az oltárhoz

185

Ahány menyasszony, annyiféle alkat, ezért nem is csodálkozunk azon, hogy miért tart olyan sokáig eldönteni, melyik ruha is áll a legjobban. Az elfogadás korszakában végre a teltebb idomú nők is főszerephez jutnak, ennek hatására pedig egyre több divattervező nyitott a plus size kollekciók és modellek felé. Mivel a választék fokozatosan nő, és ma már szebb és elegánsabb molett menyasszonyi ruhák közül választhatsz, mint valaha, így érdemes megfogadni ezt a tíz tuti tippet, ha a plusz kilóid ellenére is ragyognál az oltárnál. Mert a nőiesség nem súly kérdése!

Ne tedd:

1. A feszes, testhez álló darabokkal csak óvatosan, hiszen az esküvő végére roppant kellemetlen viseletet nyújthat.

2. A nagy terjedelmű, fodros, abroncsosruhák optikailag nagyobbnak láttatnak, ezeket érdemes elkerülni és inkább A-vonalú, könnyed darabokat választani.

3. A nyakba kötős fazonok veszélyesek, hiszen nagyobbnak mutatják a karokat, jobb megoldás helyettük, ha teljesen pántnélküli vagy ejtett vállú a ruha.

4. A hátul fűzős ruha esetén ügyelni kell arra, hogy ne húzd túl szorosra, mert akkor előtűnhetnek a párnácskák.

5. Ahogyan a hétköznapi ruháknál, úgy a menyasszonyi viseleteknél is kerülendők a fényes anyagok.

 

A teljes cikk: A legszebb molett menyasszonyi ruhák – Ezt a tíz tippet fogadd meg a ruhaválasztásnál, ha plusz kilókkal állsz az oltárhoz

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből