2018. március 20., kedd - Klaudia

Esküvőszervezők

stresszAz esküvő minden ember életében az egyik legfontosabb esemény. Jelentősége nem csupán annyi, hogy megismételhetetlen, hanem hogy minden perce örök emlék. Ezt a felemelő pillanatot azonban szinte senki nem éli át, mégha valóban a legszebbnek sikerül sem, mert mire oltár elé kerül már esik össze a fáradtságtól, idegességtől, stressztől.

eskszervezesMostantól nem csak Kérdezz-Felelek formában, hanem cikkekkel is próbálok segíteni minden esküvővel kapcsolatos témában. Minden hónapban az esküvő egy-egy fontos eleméről lesz szó, mint a helyszín választása, a menyasszonyi ruha, fotózás, vőfély, és így tovább. Manapság egy esküvőre készülő fiatal pár rengeteg lehetőség közül választhat.

eskahogymegalmodtad6 éve az esküvők világában dolgozunk és megszámlálhatatlan esküvő, rendezvény szervezési feladata, kivitelezése van mögöttünk. Jövünk, megyünk, szervezkedünk, ez az életünk. És a visszajelzések alapján: jól csináljuk! Csapatot alkotunk, csapatban dolgozunk, hiszen egy esküvő megszervezése komoly együttműködést igényel.

tilia kepEsküvői nyitótáncok és egyénre szabott koreográfiák betanításával, egyedi esküvői bankett helyszínnel vár a TÍLIA Tánc-és Mozgásstúdió Budapest belvárosában. Stúdiónk 4 csúcsminőségű fény- és hangtechnikával felszerelt termet kínál, akár esküvői helyszínt keresel, vagy szeretnéd egy varázslatos nyitótánccal elkápráztatni a násznépet.

meszarosbarbaraElőször is gratulálunk a lánykéréshez! Az esküvő megtervezése és szervezése elengedhetetlen ahhoz, hogy a nagy napon ne legyen káosz és zűrzavar. Egy esküvőn rengeteg szolgáltató dolgozik és fontos, hogy mindenki pontosan tudja mikor, mit kell csinálnia.

hofeheralom"Álmodjátok meg... Meséljétek el... és valósítsuk meg EGYÜTT!" Több, mint 12 éves szakmai tapasztalattal, több száz lebonyolított esküvővel, igény esetén teljes esküvői szolgáltatói csapattal rendezvényhelyszín, catering,  zenekar (DJ, fotó-videó,vőfély, ceremóniamesterdekoráció, különlegességek, stb)...

gyuru1Az esküvő olyan alkalom, amire évek, évtizedek múltán is szívesen emlékezünk vissza és örömmel mesélünk róla gyermekeinknek, unokáinknak. Az esküvői fotók, videók időről időre előkerülnek és rokoni, baráti látogatások alkalmával sokszor felelevenítődnek az esküvőn történtek.

alomluxusAudrey Hepburn stílusos eleganciája inspirált minket arra, hogy olyan esküvőket szervezzünk, amilyeneket a menyasszonyok kislánykorukban megálmodtak. Nekünk az a legfontosabb, hogy életetek legszebb napján Ti legyetek a főszereplők, minden a Ti elképzeléseiteknek megfelelően történjen és semmivel ne kelljen foglalkoznotok, csak azzal, hogy jól érezzétek Magatokat.

uniqueElőször is köszöntünk titeket, mert elhatároztátok, hogy egybekötitek életeteket. Házasságkötéseteket egy izgalommal teli, szép időszak előzi meg. Feladatunk az, hogy ezen közös utatok következő szakaszát örömteli készülődéssé varázsoljuk, és új családotok születésének ünnepnapja a legoptimálisabb körülmények között valósuljon meg.