2017. augusztus 20., vasárnap - István

Esküvőszervezők

hofeheralom"Álmodjátok meg... Meséljétek el... és valósítsuk meg EGYÜTT!" Több, mint 12 éves szakmai tapasztalattal, több száz lebonyolított esküvővel, igény esetén teljes esküvői szolgáltatói csapattal rendezvényhelyszín, catering,  zenekar (DJ, fotó-videó,vőfély, ceremóniamesterdekoráció, különlegességek, stb)...

eskahogymegalmodtad6 éve az esküvők világában dolgozunk és megszámlálhatatlan esküvő, rendezvény szervezési feladata, kivitelezése van mögöttünk. Jövünk, megyünk, szervezkedünk, ez az életünk. És a visszajelzések alapján: jól csináljuk! Csapatot alkotunk, csapatban dolgozunk, hiszen egy esküvő megszervezése komoly együttműködést igényel.

stresszAz esküvő minden ember életében az egyik legfontosabb esemény. Jelentősége nem csupán annyi, hogy megismételhetetlen, hanem hogy minden perce örök emlék. Ezt a felemelő pillanatot azonban szinte senki nem éli át, mégha valóban a legszebbnek sikerül sem, mert mire oltár elé kerül már esik össze a fáradtságtól, idegességtől, stressztől.

eskszervezesMostantól nem csak Kérdezz-Felelek formában, hanem cikkekkel is próbálok segíteni minden esküvővel kapcsolatos témában. Minden hónapban az esküvő egy-egy fontos eleméről lesz szó, mint a helyszín választása, a menyasszonyi ruha, fotózás, vőfély, és így tovább. Manapság egy esküvőre készülő fiatal pár rengeteg lehetőség közül választhat.

gyuru1Az esküvő olyan alkalom, amire évek, évtizedek múltán is szívesen emlékezünk vissza és örömmel mesélünk róla gyermekeinknek, unokáinknak. Az esküvői fotók, videók időről időre előkerülnek és rokoni, baráti látogatások alkalmával sokszor felelevenítődnek az esküvőn történtek.

alomluxusAudrey Hepburn stílusos eleganciája inspirált minket arra, hogy olyan esküvőket szervezzünk, amilyeneket a menyasszonyok kislánykorukban megálmodtak. Nekünk az a legfontosabb, hogy életetek legszebb napján Ti legyetek a főszereplők, minden a Ti elképzeléseiteknek megfelelően történjen és semmivel ne kelljen foglalkoznotok, csak azzal, hogy jól érezzétek Magatokat.

uniqueElőször is köszöntünk titeket, mert elhatároztátok, hogy egybekötitek életeteket. Házasságkötéseteket egy izgalommal teli, szép időszak előzi meg. Feladatunk az, hogy ezen közös utatok következő szakaszát örömteli készülődéssé varázsoljuk, és új családotok születésének ünnepnapja a legoptimálisabb körülmények között valósuljon meg.

beautiful szervezoTöbb mint 10 évet dolgoztam rendezvényszervezőként multinacionális cégeknél mielőtt esküvőkkel kezdtem foglalkozni. Mint oly sok kollégámat, engem is a saját esküvőm szervezése közben csapott meg a szakma szele, így csöppentem bele az esküvők világába.

gyermekbaratEsküvőszervezés, amely gondol a legkisebbekre is gyermek felügyelet képzett bébiszitterekkel rendezvényszervezés, amely ügyel a legapróbb részletekre is és rugalmasan igazodik a Megrendelő igényeihez Egy profi, nagy gyakorlattal rendelkező esküvőszervező cég, amely biztosítja, hogy a nagy nap tökéletes és gondtalan legyen.