2024. április 27., szombat - Zita

Magazin

A tökéletes lagzi összetevői: esküvői DJ, szárazjég és selfiegép

737

Sokak vágya az álomesküvő, ahol minden a helyén van, mindenki jól szórakozik. Egy olyan ünnep, ahol a megható ceremónia és a finom vacsora után a nyitótánc mindenkit elkápráztat, ahol az esküvői DJ jobbnál jobb zenéket játszik, és ahol a vendégsereg egy percig sem unatkozik. Igen, létezik ilyen, de nem mindegy, ki a hangulatfelelős. Ha te is álomesküvőt szeretnél, akkor olvass tovább, mert ez a cikk neked szól.

Milyen egy álomesküvő?

Jó esetben csak egyszer megy férjhez az ember lánya, így természetes dolog, ha azt szeretné, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon. Lélegzetelállítóan szép hófehér ruha, szolid smink, elegáns frizura, illatos virágokból szőtt menyasszonyi csokor, édes pezsgő a koccintáskor, kék ég és ragyogó napsütés.

Talán meglepően hangzik, de nem ezektől lesz emlékezetes az esküvő. Évek múltán senki nem tudja majd felidézni, milyen volt a menyasszony haja, ruhája, cipője, ki kapta el a csokrot, vagy azt, hogy mi volt a menü. Mindenki csak arra fog emlékezni, mennyire érezte jól magát a partin.

Fotó: dorafilm.hu / Szénás Dóra

Így nem túlzás azt állítani, hogy az álomesküvő legfontosabb összetevője az esküvői DJ, aki fáradhatatlanul keveri a zenéket, hogy hajnalig tartson a mulatság. Érdemes tehát körültekintően kiválasztani a megfelelő embert: mások pozitív visszajelzései pedig segíthetnek ebben.

Az sem mellékes, milyen plusz dolgokkal tud még szolgálni a lemezlovas: hoz-e fénytechnikát, tudja-e más látványelemmel is feldobni a partit. Ilyen lehet többek közt a most divatos szárazjég vagy a színes lézer, de akár a selfie gép is.

Ne feledd, hogy életed nagy napjáról van szó, és azt szeretnéd, hogy a násznép minden tagja jól érezze magát, ne vedd hát félvállról a választást! Keress olyan profi DJ-t, aki egy személyben tudja biztosítani a lakodalmas bulihoz való kiegészítőket megfizethető áron!

Mit csinál egy esküvő DJ?

Sokszor nagy dilemma, hogy zenekart vagy egy DJ-t kérjünk-e fel zenélésre. Badarság azt hinni, hogy egy lemezlovas egyedül nem tud fergeteges hangulatot teremteni, vagy hogy csak modern, technozenéket tud lejátszani, és így az idősebbek nem érzik majd jól magukat. Ennek épp az ellenkezője igaz! A legjobb esküvői DJ-k többéves tapasztalattal rendelkeznek, több helyszínen is megfordultak már, és jól tudják, mikor milyen talpalávalóra van szükség.

Jó példa erre DJ Feree, aki a 80-as évek zenéitől kezdve napjaink slágeréig szinte minden stílusban szolgáltat zeneszámokat, repertoárja közel 40 000 zeneszámból áll. Hungáriától kezdve a NECC party zenéken át Azahriah-ig bármelyik előadó számait lehet tőle kérni, teljesíteni fogja. Retróhangulatot kell teremteni? Diszkó- vagy mulatós zenére ropná a nép? Nem probléma!

Fotó: dorafilm.hu / Szénás Dóra

Egy modern esküvői buliban ugyanúgy helyet kaphat a mulatós, a szirtaki vagy a kacsatánc és a jó lemezlovas tudja, mikor melyiknek jön el az ideje. Jó érzékkel keveri össze a zenéket, hol közös táncra buzdítja a vendégeket, hol csendesebb, lassúbb dallamokra vált, hogy a menyasszony és vőlegény idősebb családtagjai is keringőzhessenek egyet szerettükkel.

Ahhoz azonban, hogy a násznép is a táncparkettre lépjen, szükséges megnyitni a teret, erre való a látványos nyitótánc. Ez szintén olyan jellegzetes összetevője az esküvőnek, amely nem maradhat el. A menyasszony és a vőlegény első bemutatkozása ez házaspárként a családtagok, rokonok, ismerősök, barátok előtt.

De milyen tánc legyen? Egy szép, lassú angolkeringő? Egy tüzes tangó? Netán egy modern hipp-hopp? Manapság az a divat, ha mindegyik szerepel egyben: egy párperces szórakoztató produkcióval lehet levenni a közönséget a lábáról. De ne aggódj! Egy modern rendezvény DJ a nyitótáncotokhoz való zenét is mixel nektek.

Ezt 1-2 évvel a nagy nap előtt kell kérni, így ez remek alkalom lesz arra, hogy megtudd, együtt tudtok-e működni a DJ-vel, figyel-e az igényeitekre, mennyire profin végzi a dolgát. Ha azt látod, hogy a nyitótánc zenei mixe tökéletes, biztos lehetsz benne, hogy a jó embert választottál a lagzira a keverőpult mögé. Főleg, ha az a lemezlovas nemcsak hang-, hanem fénytechnikáról és ámulatba ejtő elemekről is tud gondoskodni.

További fontos partikiegészítők: szárazjég, tűzijáték esküvőre

Nemcsak a nyitótánc, hanem a lakodalmas mulatság egésze is feldobható különböző látványelemekkel. Manapság több lehetőség közül is lehet választani, ilyen például a színes lézer, a buborékfújó gép, a konfettiágyú vagy co2 gun – füst pisztoly az esküvőre. Lehet kérni animált feliratot is az egyedi dizájn érdekében. A legkülönlegesebb és legnépszerűbb látványelem azonban egy modern esküvőn a szárazjég.

Szeretnéd pár percig igazi hercegnőnek érezni magad? Odavagy a romantikus stílusért? Olyan emlékre vágysz, amely örökre megmarad? Kimaxolnád a wow-hatást? Akkor mindenképpen kérd a „Tánc a felhőkön”, azaz a szárazjég esküvőre szolgáltatást, melynek során 40-50 cm magasságban hömpölyögni kezd a köd a táncparketten, amíg keringőztök életed párjával.

A teljes cikk: A tökéletes lagzi összetevői: esküvői DJ, szárazjég és selfiegép

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből


 

 


 

Tipp

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Divathíradó – jöjjenek a legropogósabb felfedezések a trend világából

Divathíradó – jöjjenek a legropogósabb felfedezések a trend világából

More details
500 vendég, 40 tonna virág és napi 16-18 óra munka – Ilyen Budapesten külföldi luxusesküvőket szervezni

500 vendég, 40 tonna virág és napi 16-18 óra munka – Ilyen Budapesten külföldi luxusesküvőket szervezni

More details
A tavasz a megújulás ideje: így fogyókúrázzunk

A tavasz a megújulás ideje: így fogyókúrázzunk

More details
OTTHON DESIGN - Tavaszi Otthonteremtési Kiállítás és Vásár, 2024. április 10-14.

OTTHON DESIGN - Tavaszi Otthonteremtési Kiállítás és Vásár, 2024. április 10-14.

More details
Ápoljuk a bőrünket úgy, ahogy Kleopátra tette!

Ápoljuk a bőrünket úgy, ahogy Kleopátra tette!

More details
Ingyenes szakértői segítséggel fogynál? Itt az alkalom!

Ingyenes szakértői segítséggel fogynál? Itt az alkalom!

More details
Fiatal bőr tudományos alapokon, természetes összetevőkkel

Fiatal bőr tudományos alapokon, természetes összetevőkkel

More details
Téglából épült kertes ház a magyarok álma

Téglából épült kertes ház a magyarok álma

More details