2024. március 28., csütörtök - Gedeon

Nem fogyókúra, mégis formába hoz

2395

Ön is lázad a koplalás ellen? A módszer nem fogyókúra, mégis formába hoz! Holnaptól így fogadják a kolléganői reggelente: Szenzációsan nézel ki! Hogy csinálod? Fogyás és egészség könnyen, érzékien, finom ételekkel? Igen! Az Ínyenc Fogyás Klubbal megvalósíthatja álmait!

A rohanó életből adódó egészségtelen életvitel következményeibe belefáradva, egyre többen vannak, akik nemcsak igénylik, hanem tenni is akarnak az egészség, a jó megjelenés, testi-lelki harmónia, a jóllét érdekében. Sajnos azonban egyre több a tanácstalan is, hiszen az újból és újból megjelenő csodadiéták, készítmények és módszerek sorra kudarcot vallanak. Pedig a megoldás nem is olyan bonyolult!

Ha az elhízás vagy a kóros soványság kerül szóba, rögtön felmerül az a kérdés, hogy mennyi lenne az ideális testsúlyunk.

Ennek kiszámolására szakemberek kidolgoztak különböző képleteket. Ezek a számítások és képletek azonban nem adnak megbízható eredményt.

Éppen ezért, ha valóban azt szeretnénk, hogy az ideális alak elérése mellett csúcsformában legyünk, kulcsfontosságú, hogy ismerjük testünk mutatóit, azt, hogy belülről hogyan nézünk ki. Ma már létezik olyan műszeres vizsgálat, amely a test teljes és részletes összetételét kimutatja, és amelyet az Ínyenc Fogyás Klub szakemberei megismertetnek Önnel, hogy a számára legmegfelelőbb megoldást tudja választani céljának eléréséhez.

A hagyományos fogyókúrákkal és diétákkal bár a súlyunkat kínkeservvel megtartjuk a mérlegen, elveszik az alak, ami újabb fogyókúrára késztet, és már ki is alakult a jojó-effektus. Aki állandóan fogyókúrázik, az még a súlya megtartása mellett is tönkreteszi az alakját, bőre feszességét, szépségét és az izomszövet-zsírszövet egészséges aránya eltolódik az utóbbi javára, tehát elzsírosodik. A fogyókúra ezért önmagában – még mozgással párosítva – sem megoldás, sőt komoly veszélyeket rejt magában!

MIÉRT?

Azért, mert a helyes táplálkozás nem merül ki annyiban, hogy fehér húsokat, zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztunk, sőt még az sem lesz valódi megoldás, ha megszabjuk mit, mivel és mikor eszünk. Ugyanis a szükségletei mindenkinek egyéniek!

A helyes táplálkozás valójában az, amikor a szervezet valamennyi igényét optimálisan kielégítjük, a jelenlegi – és az előzőekhez képest valószínűleg megváltozott - szükségleteink figyelembe vételével.

Van egy rossz hírem, és egy jó!

Kezdjük a rosszal!


Éppen ezért nem létezik olyan diéta, vagy módszer, amely mindenkire nézve egységesen megfelelő lenne. Nincsen az-az orvos, vagy dietetikus, aki az egyénről annyi információval rendelkezne, mint saját maga, így optimális étrendet legjobb szándéka ellenére sem tud összeállítani.

És akkor most a jó hír!

A saját magunk számára optimális táplálkozás és életvitel segítséggel bárki által megtanulható, kivitelezhető, így aki a tudás birtokába kerül, a saját maga dietetikusa lesz egy életre. Nem kell kínzó fogyókúrákkal gyötrődnie, megeheti a kedvenc ételét, sőt akár még bűnözhet is, ugyanis tudni fogja, hogy adhatja le a felszaladt egy-két kilót akár napokon belül.

Szerencsére ma már Magyarországon is hozzáférhető ez a segítség! Tapasztalt, sokéves gyakorlattal rendelkező tanácsadók állnak az Ön  rendelkezésére, akik folyamatos kontroll mellett, kurzusokon és egyéni foglalkozás keretében segítik, ha fogyni vágyik, vagy vitalitásának visszaszerzése, megőrzése a cél. Ennek érdekében jött létre az Ínyenc Fogyás Klub, ahol megtanítanak mindenkit, hogyan juthat a legjobb eredményekhez, és megtanítják, Ön mit, hogyan tegyen, hogy egy életen át a saját dietetikusa lehessen.


Az Ínyenc Fogyás Klub kurzusai a Magyar Elhízás Tudományi Társaság tagjainak ajánlásával és szakembereinek vezetésével zajlanak. A módszer fő eleme egy három hónapos, kis csoportos foglalkozású wellnesstréning, kiegészítő szolgáltatásokkal. A módszer kifejlesztője Amerika egyik legelismertebb fogyókúrás orvosa és egy nemzetközi orvos kutatócsoport, mely már világszerte több mint 75 országban sikerrel segít a túlsúllyal és a hozzá kötődő problémákkal küzdőknek, és azoknak is, akik egyéb egészségi, vitalitás problémák miatt, vagy akár sport teljesítményük növelése céljából keresik fel a szakembereket.

A világhírű, sikeres módszer már évek óta bizonyít Magyarországon!

A három hónapos kurzuson megmutatják a résztvevőknek, hogyan felejthetik el a gyötrő fogyókúráikat úgy, hogy nem szedik vissza a sikerrel leadott kilókat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit kap, ha csatlakozik a klubhoz?

- Alapos táplálkozási és életvezetési ismereteket
- Gyakorlatorientált, tág látókörű, jó hangulatú foglalkozásokat
- Hetente egy újabb téma alaposan körüljárva
- Lelkes, támogató közösséget
- Rendszeres, teljes körű, professzionális műszeres felméréseket
- Személyre szabott tanácsadást, figyelmet és nyomon követést
- Szakszerű törődést
- Hatékony módszereket
- Lehetőséget a folyamatos fejlődésre és megújulásra
- Jól alkalmazható, sokrétű ötleteket, amelyekből mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt
- Test-lelki fittség és egyensúly megteremtését
- Hetente egy órát, amikor éppen azzal foglalkoznak, ami Önt érdekli
- Kóstolókat és mintákat, édeseket és sósakat!
- Facebook-oldalon megújuló hasznos ötleteket
- Több évtizedes tapasztalatot a táplálkozás és az életviteli problémák megoldása terén

Meglepetés ajándék klubtagoknak!

A kurzuson felül havi találkozók, ahol újabb ismeretekkel elégítheti ki kíváncsiságát! A havi találkozókon közös vacsora, filmvetítés és nem kevés tabu téma várja Önt jó társaságban!

Ellentétben más klubokkal, a gyerekek számára igény szerint játszósarkot biztosítanak, hogy ők is felszabadultan és jól érezzék magukat.

Budapesten a Ferenciek terén, Budáról és Pestről is jól megközelíthető helyen indulnak csoportok.

A Ínyenc Fogyás kurzus díja: 26.000 Ft/ 13 alkalom, mely egy összegben, az első alkalommal fizetendő és a tanfolyam során átadásra kerülő írásos anyagok és a folyamatos műszeres kontroll mérések és a személyes tanácsadás költsége.


A klub szakmai vezetője

Nánási Gabriella, a Magyar Elhízás Tudományi Társaság Tagja aki több évtizedes múlttal  rendelkezik a táplálkozástudomány területén és aki saját példáján tapasztalta meg az általa tanított  módszer hatékonyságát. Pályafutását élelmiszer-vegyészként kezdte, így munkája során egészen közelről láthatta mit is tartalmaznak valójában az élelmiszereink. A Magyar Elhízás Tudományi Társaság tagjaként ma is rendszeresen követi a táplálkozástudomány kutatásainak legújabb eredményeit, az azokban rejlő lehetőségeket orvosi konferenciákon és szakirodalom követésével egyaránt.

A megfelelő táplálkozás természetesen nemcsak a fogyni vágyók számára kulcs, hanem a megelőzésben, a megfelelő egészségi és fittségi állapot kialakításában is jelentős szerepet játszik. Éppen ezért sokféle problémával keresik fel olyanok, akiknek akár a klubban való részvétel nélkül is van mód a változásra. A tapasztalatok szerint életük rövid időn belül gyökeresen változik meg.

Sokéves szakmai tapasztalatával segíti, hogy az általa is jól ismert buktatókat és akadályokat hogyan tudják hatékonyan kikerülni a segítségre vágyók. Közösen kidolgozott, egyénre szabott tervvel valamint személyes segítségével, kis energiaráfordítással is elérhető céllá válik a változás!

Vegye fel vele a kapcsolatot, hogy a személyre szabott ideális lehetőséget tudja igénybe venni!

Nánási Gabriella
Tel: 06 20/ 597-0620
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://klubfogyas.info

Bemutató link: !!!Edd szexire magad!!!!

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből


 

 


 

Tipp

Olvasta?

Időrendben

« Március 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

Hétvégi tippek, kulturális programajánló

More details
Fiatal bőr tudományos alapokon, természetes összetevőkkel

Fiatal bőr tudományos alapokon, természetes összetevőkkel

More details
Téglából épült kertes ház a magyarok álma

Téglából épült kertes ház a magyarok álma

More details
„Félünk szeretni” – Végleg eltűnik a házasság intézménye?

„Félünk szeretni” – Végleg eltűnik a házasság intézménye?

More details
A könnyűszerkezetes házak menthetik meg a fiatalok otthonteremtését

A könnyűszerkezetes házak menthetik meg a fiatalok otthonteremtését

More details
Tavaly nem volt jó esküvőnek lenni

Tavaly nem volt jó esküvőnek lenni

More details
Itt a világ top 20 nászutas úti célja, Budapest is ott van a legnépszerűbbek között

Itt a világ top 20 nászutas úti célja, Budapest is ott van a legnépszerűbbek között

More details
Tiszta stressz vagy? Akár örülhetsz is neki!

Tiszta stressz vagy? Akár örülhetsz is neki!

More details
A tökéletes konyháért nem kell messzire menni, elég csak kilátogatni a Konyhakiállításra

A tökéletes konyháért nem kell messzire menni, elég csak kilátogatni a Konyhakiállításra

More details