Nyomtatás

Menyasszonyi ruha és miegymás – kapitális esküvői hibák

1798

Esküvő szezon lévén elég sok násznépet és menyasszonyt látok, főleg fotózás kapcsán, mivel Vác belvárosában, a „kézművesek utcájában” töltöttem az elmúlt öt hétvégét. Nálam nagyon magas a tűréshatár, tiszteletben tartok bármit és bárkit, de volt olyan, ami már nálam is kiverte a biztosítékot.

Menyasszony királylányos ruhában és napszemüvegben, síelő mozdulatokkal előrébb haladva a tűsarkújában... és ez csak egy a sok közül.

 

A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 6 A ruha és gazdája

Állítólag, a menyasszonyi ruha választja ki magának a menyasszonyt, és nem fordítva. Állítólag aha vagy wow érzés az, amikor felölti magára az ara a megfelelő ruhát. Állítólag...

Ez alatt az öt hét alatt én csak kompromisszumokat láttam a menyasszonyi ruha kapcsán. Mindegyiket el tudtam képzelni – egy vállfán, de nem azon, aki viselte. Nem a ruha a hibás, hanem az, aki hordja, ugyanis egy impozáns ruhát viselni kell tudni.
Ehhez pedig első körben meg kell tanulni járni. Leginkább abban a cipőben, amit eme nagy napra választottunk. A ruha csak akkor lesz látványos, ha tudod azt viselni, lelket adsz neki – amúgy csak egy fehér, lélektelen jelmez.

http://www.bien.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből