Nyomtatás

5 tipp a szuper esküvőért

597

confettiMinden lány tökéletes esküvőről álmodik. Úgy gondolja, hogy gyönyörű és feledhetetlen lesz majd az a nap. Azért, hogy valóban az is legyen, mi is segítünk 5 tuti tippel. Ha már kitűztük az esküvő napját, kezdjük is el a szervezést, mert bizony sok dolgot kell elintézni addig!

  1. A zenekart, a szakácsot, az esküvői fotóst, a videóst, és a többi szolgáltatót is időben le kell foglalni, mert meglehet, hogy már egy évre előre be vannak táblázva. De legalábbis már nem tudunk nagyon válogatni a szabad időpontok között, ha későn kezdünk neki a szervezésnek. És persze őket mind össze kell hozni egy napra.
     
  2. Beszéljük meg a párunkkal, hogy milyen stílusú esküvőt szeretnénk! Ne kelljen az ifjú pár egyik tagjának se kínosan éreznie magát a saját esküvőjén.
     
  3. Csak azokat hívjuk meg az esküvőre, akikkel meg akarjuk osztani az örömünket e csodás napon! Persze az ember a rokonait nem választhatja meg, és a közeli családtagoknak ott a helyük, de nem úgy van már, mint régen a falusi lagzikban, hogy szinte az egész falut meg kellett hívni.

  4. A jó hangulatról csak egy belevaló zenekar gondoskodhat! Olyan zenészeket fogadjunk, akiket már legalább egyszer hallottunk zenélni! Nincs kiábrándítóbb, mint amikor a násznép táncolna, de a zenekar förtelmesen húzza a talpalávalót vagy túl sokat pihen.

  5. Az esküvő jól sikerült, de ha nincs róla „lenyomat”, tovaszáll az élmény egy idő után. Mi repíthet vissza minket a nagy nap hangulatába? Ha van egy szép esküvői albumunk, tele csodás képekkel. Ehhez pedig egy profi esküvői fotós szükséges. Aki el tudja kapni a hirtelen adódó pillanatokat is és a „kötelező” esküvői elemekről sem marad le.

(Forrás: news.noinetcafe.hu)

Erdeiné Visegrádi Katalin

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből