Nyomtatás

Ha eljegyzési gyűrűt keresel, törekedj az egyediségre, nem menj az aktuális trend után!

768

Még 2016-ban elkészítették az Alkonyat filmben látható eljegyzési gyűrűt arany, fehérarany és gyémánttal ékesített változatban is. De bármennyire is tetszik, egy világszerte ismert ékszert választani nem a legjobb ötlet a lánykéréshez. El is mondjuk, miért!

Éveken át tartott az Alkonyat-saga keltette láz a világ minden táján. Nem csoda, ha a rajongók mindenáron hozzá akartak jutni egy-egy relikviához, vagy épp hasonlítani akartak kedvenc szereplőikhez.

2016-ban sokan valóra is válthatták ezt az álmukat, hiszen novemberben a Hollywood Chinese Theaterben 900 olyan tárgyat árvereztek el, ami valamelyik részben látható volt.

 A legnagyobb érdeklődés persze Bella Swan eljegyzési gyűrűje iránt jelentkezett, ezernél is többen akarták a magukénak tudni.

A végén egy lelkes licitáló 16.800 dollárért, vagyis nagyjából ötmillió (!!!) forintért vásárolta meg a világszerte jól ismert darabot!

Tucattermék lett a világ egyik leghíresebb eljegyzési gyűrűjéből

Tény és való, hogy csinos darab a filmben látható ékszer, de természetesen bizsu volt, hiszen csupán egy kelléknek számított a sok közül.

Mivel azonban nagyon sok nő beleszeretett a gyönyörűen csillogó gyűrűbe – többek között a filmbéli romantikus szál és az akkoriban trendi vámpírok miatt – a történet megálmodója, Stephanie Meyer gondolt egy merészet és az Infinite Jewelry Co.-val együttműködve megtervezte a gyűrű három verzióját.

Az egyik változat sárga- vagy fehéraranyból készült és valódi gyémántokkal van kirakva, a másik szintén aranyból készült, de cirkóniumokkal díszítették.

Harmadiknak piacra dobták a divatkategóriába tartozó modellt is, amely mindössze 35 dollárba – körülbelül 7.000 forintba – került, szemben a jóval értékesebb, megközelítőleg 400.000 forintot kóstáló darabokkal.

A teljes cikk: Ha eljegyzési gyűrűt keresel, törekedj az egyediségre, nem menj az aktuális trend után!

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből