Nyomtatás

Romantikus esküvőhelyszín a Városligetben

2868

Szeretné, ha nagy napja tökéletes lenne? Az álomesküvő a helyszínnél kezdődik! A Városligeti tó partján, a TóPart Budapest komplexumában Ön is megtalálja majd a tökéletes esküvőhelyszínt!  Budapest egyik legcsodálatosabb része, a gyönyörű panorámával rendelkező Városliget az Ön álomesküvőjének is otthont adhat!

A műemléki védelem alatt álló Városligeti Műjégpálya épülete immáron több mint 100 esztendeje a kikapcsolódás jelképévé vált, télen-nyáron.

Budapest közepén, páratlan gazdag kulturális környezetben, évszázados fák árnyékában húzódik meg a neobarokk épület, amely a felújítás után a maga nemében egyedülálló lett Közép-Európában. A szomszédos Vajdahunyad vára páratlan látványként teszi teljessé a tökéletes esküvőhelyszín képét, kiegészítve a tó által nyújtott romantikus hangulattal.

Rendezvénytermek a Városligetben – esküvőhelyszín minden igényre Budapesten!

A házasodni vágyók biztosan megtalálják a hozzájuk közelálló termet a városligeti Műjégpálya épületében vagy annak vonzáskörzetében, a TóPart Budapest komplexumában. A Díszterem eleganciája, a Városliget Café és terasz mesés enteriőrje, a Csatoló terem természetközelsége, a tó menti sétány és maga a tó révén kitűnő helyszíneivé válnak az esküvői vacsorának és mulatságnak.

Álomesküvő a Városligetben - romantikus esküvőhelyszín Budapesten

Ajánlatot kérek!

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből