Nyomtatás

ProfesSzőr - Tartós szőrtelenítés

2565

A szőrtelenítés a 21. században már a mindennapos tevékenységek sorába lépett. Mivel egyre szélesebb az elérhető eszközök és módszerek palettája, egyre többen gondolkodnak el azon, hogy vajon melyik is lehet a leghatékonyabb és legegyszerűbb módszer. Orvosi háttérrel rendelkezünk, és minden szőrtelenítéskezelés előtt egy szűrővizsgálatot végzünk.

Ide kattintva egy egyszerű áttekintéssel, valamint az újabb módszerek megismertetésével szeretnénk segíteni a különböző opciók mérlegelésében, és a nekünk leginkább megfelelő módszer kiválasztásában.

Miért minket válasszon?

A mi szőrtelenítő szalonjainkban van ma Magyarországon jelenleg az egyetlen olyan gép, amelyet egy független német állami kutatóintézet is elismert, és amely a villanások időtartamán belül ténylegesen ugyanazt az energiaszintet adja le.

Az egyetlen olyan gép, amely képes egy villanáson belül a kétszeres, háromszoros és négyszeres visszavillantásra, amely az érzékeny bőrnél, vagy a vékonyabb szőrszálaknál is nagy eredménnyel alkalmazható. A villanófej különleges kristályszerkezetének köszönhetően az eddiginél is kisebb hőérzettel jár, így a kezelés gyakorlatilag teljesen fájdalommentes. Európában az egyik legdrágább és leghatékonyabb gép jelenleg a miénk.

Ha bármilyen kérdése lenne a végleges lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatosan, nekünk bátran felteheti, orvosszakértőnk minden kérdésre válaszol. Az itt található esetekben a végleges szőrtelenítést nem javasoljuk!

Szőrtelenítő szalonjaink országszerte:

A ProfesSzőr szépségszalonokban a következő szolgáltatásokat lehet igénybe venni országosan:

Jelentkezzen be bármely kezelésünkre!

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből