Nyomtatás

Elhalasztott esküvők: ezért ne álljon le a szervezés!

1004

Az elmúlt héten fenekestül fordult fel az életünk: mind olyan helyzettel szembesültünk, amelyet eddigi életünk során nem tapasztaltunk meg. Mára világossá vált, hogy a meghozott szabályok értelmében és szeretteink védelmében is a legjobb döntés az esküvők elhalasztása. Vajon mi lesz most? Meddig kell eltolni az esküvőnket? Mikor érdemes új dátumot kitűzni? Rengeteg kérdés kavaroghat mindannyiótok fejében, az Esküvőtippek csapatával igyekszünk mindre választ adni!

Bárhogy is döntötök, ne álljatok le az esküvőtök szervezésével!

Tudjuk, jelenleg rengeteg a bizonytalanság, még az új dátumot sem lehet lefixálni. Ez mégsem jelenti, hogy ebben az időszakban teljesen leáll a világ! Számtalan olyan apróbb feladat van, amire most is kereshettek vállalkozót. Rengeteg kérdésben informálódhattok, a ruhavarratástól egészen a tortarendelésig. Sőt, az otthon töltött napok-hetek folyamán most kényelmesen, stressz és időkorlátok nélkül lesz alkalmatok a részleteken töprengeni – közösen!

Mindez nem csak miattatok, az esküvői szolgáltatók miatt is fontos

Hogy miért?

Képzeljétek csak el, mi történik, ha a járvány elvonul! A házasulandók egyszerre fogják megrohamozni a szolgáltatókat. Az is elképzelhető, hogy hónapokig képtelenség lesz fotóst, vőfélyt vagy akár rendezvényhelyszínt találni! Még a pesszimista becslések szerint is kora őszre visszaáll az élet rendje, tehát a jó idő is kedvezni fog az esküvői terveknek, illetve azoknak, akik időben elkezdték szervezni azt.

Gondolkozzatok előre! Ahelyett, hogy akkor árasztanátok el a kérdésekkel, foglalásokkal az esküvői szolgáltatókat, biztosítsátok be magatokat még most!

Ha kommunikáltok felé, akkor a kedvenc dekorosodnak sem kell csődöt jelentenie nyár végére

Gondoljatok bele a szolgáltatók helyzetébe is! Az már megkérdőjelezhetetlen, hogy kemény idők jönnek: a gazdasági visszaesés őket is érinteni fogja. A most beérkező megkeresések száma sorsdöntő abban, hogy valaki továbbra is lát-e perspektívát, megélhetési lehetőséget az üzletében.

Azt pedig bizonyára ti sem szeretnétek, hogy akár jövő ilyenkor is egy jóval szűkebb, szegényesebb szolgáltatói körből kelljen válogatnotok, ezért pedig a nagy nap messze elmaradjon a megálmodott színvonaltól.

Használd ki az öledbe csöppent időt!

Azt javasoljuk, az otthonülős időszakot bátran töltsétek esküvőszervezéssel – akkor is, ha konkrét dátumokkal egyelőre nem tudtok kalkulálni. Még nem tudjuk, mikor térünk vissza a rendes kerékvágásba, de igyekezzünk együtt, egymást segítve átvészelni ezt az időszakot!

Forrás: eskuvotippek.hu

 

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből