Nyomtatás

A szeretet minden távolságon átível – Lepd meg édesanyádat egy különleges ajándékkal Anyák napján!

980

Május első vasárnapján hivatalosan is az anyáké a főszerep. S bár ez az alkalom más lesz, mint az eddigiek, egy kis aprósággal azért kifejezheted, mennyire szereted édesanyádat. Lepd meg egy különleges csokoládéval, egy finom új illattal vagy egy szuper arcszérummal! A szeretet rendkívül fontos ezekben az időkben, a gondoskodás élménye pedig téged is feltölt majd!

Az öröm forrása – Prémium csokoládé a chocoMe-től

A szeretet idén Anyák napján sem ismer távolságot – a chocoMe jóvoltából bársonyos csokoládékülönlegességekkel ajándékozhatod meg anyukádat, és még több szeretettel töltheted meg számára ezt a különleges májusi napot. Legyen az ország bármely pontján, a chocoMe gondoskodik róla, hogy eljusson hozzá a valóra vált csokoládéálom, az érzelmek legfinomabb kifejezői. A chocoMe díjnyertes csoki kínálatában olyan kuriózumok is megtalálhatók, mint a málnatöltelékes vagy fekete szezámmagos, karamellel és passion fruittal töltött csokoládélapok!

Hogy csomagod biztosan megérkezzen, a rendelési határidő: április 29. 14:00.
Itt tudsz rendelni.

Kényeztető natúrkozmetikumok – A Schüssler szérumait anyukád is imádni fogja!

A Schüssler termékcsaládja három, funkcionális szérummal bővült! A 100% natúr, válogatott alapanyagokból készült újdonságok lehetővé teszik a különféle bőrproblémák (pl. tág pórusok, túlzott faggyútermelés, dehidratáltság, ráncok, fakó bőr) célzott és hatékony kezelését! A C-Vitaminos szérum formulája fokozza a bőr természetes kollagén termelését, kisimítja az apróbb ráncokat, halványítja a pigmentfoltokat, segíti a bőr regenerálódását, visszaadja egészséges ragyogását, és hidratáló hatással is bír. A Hialuron arcszérum intenzíven hidratálja a bőr felszíni és mélyebb rétegeit, azonnali és hosszan tartó, látványos eredményt biztosítva, míg a mattító arcszérum csökkenti a bőr túlzott faggyútermelését, összehúzza a kitágult pórusokat, nyugtatja a gyulladást és megelőzi a pattanások kialakulását.

SCHÜSSLER C-VITAMINOS ARCSZÉRUM 30 ml – 5.190 Ft
SCHÜSSLER MATTÍTÓ ARCSZÉRUM 30 ml – 5.190 Ft
SCHÜSSLER HIALURON ARCSZÉRUM 30 ml – 5.190 Ft

Elragadó illatok az Anyák kedvére

Megtalálni a szépséget az élet apró történéseiben – ez a képesség is tanítható, és az anyák rendszerint meg is teszik ezt. A Betty Barclay két egyedi illata mind megszólítják a lelket. A Beutiful Eden éppen ilyen röpke varázslat, amely egy titokzatos kertbe repíti el viselőjét. A levegőben körte és fekete ribizli aromája keveredik a pünkösdi rózsa fejedelmi illatával, ami a tökéletes gyöngyvirág és az egyiptomi jázmin ölelésében bontakozik ki igazán, hogy aztán végül a vanília harmonikus illata kerekítse le az álomszerű élményt.  Míg a Tender Love kompozícióban a friss, gyümölcsös felütést virágszirmos szívillat követi, hogy aztán simogatóan meleg ámbra és mósusz zárja le az illatot.

Betty Barclay Beautiful Eden, Eau de Parfum, 20 ml – 7426 Ft 
Betty Barclay Tender Love, Eau de Parfum, 20 ml – 7426 Ft

(Forrás: www.eskuvoclassic.hu)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből