Nyomtatás

Az 5 legdrágább eljegyzési gyűrű

1445

A lánykérés sikere természetesen nem a gyűrű árának függvénye, de tény, hogy azok a sztárok, akik az alábbi öt gyűrűt kapták, azonnal igent mondtak a nagy kérdésre. Következzen az öt legdrágább eljegyzési gyűrű, amit sztárok ujjára húztak!

 #5. Jennifer Lopez – Neil Lane Kék gyémánt gyűrű

Jennifer Lopez legendás eljegyzési gyűrűjére nehéz lenne nem emlékezni, ugyanis a gyűrűt Marc Anthony a Neil Lane ékszerészettel terveztette meg a világhírű énekesnő/színésznő számára. A 8,5 karátos kék gyémánttal díszített ékszer értéke 4 millió dollár, és J-Lo annak ellenére is szívesen viseli, hogy már nem alkotnak egy párt. Mondjuk ezen egy cseppet sem csodálkozunk.

legdrágább eljegyzési gyűrű
Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűje

#4. Grace Kelly – Cartier nyolcsarkos, gyémánt gyűrű 

Grace Kelly, aki színésznőként dolgozott, mielőtt a Monacoi herceg felesége lett, egy 10,47 karátos smaragdzöld gyémántot és két kisebb drágakövet is tartalmazó gyűrűt kapott ajándékba, melynek értéke 4,06 millió dollár volt. Bár nem ez a legdrágább eljegyzési gyűrű a világon, el kell ismerni, hogy nem csak gyönyörű, de páratlan darab is, ahogyan az ikonikus menyasszonyi ruha is az volt.

Grace Kelly eljegyzési gyűrű
Grace Kelly eljegyzési gyűrűje

#3. Paris Hilton – Arannyal és gyémánttal bevont gyűrű

Meglepődnétek, ha Paris Hilton neve nem kerülne fel a legdrágább eljegyzési gyűrű tulajdonosok listájára, nem igaz? A 24 karátos, fehér aranyból készült, igen méretes gyémánttal díszített gyűrű nem volt a szállodaörökös celeb kedvence, mert állítólag nehéznek érezte a gyűrű súlyát. Az igen értékes, 4,7 millió dollárt érő gyűrűt végül Hilton kisasszony a Katarina hurrikán áldozatait segítő aukcióra ajánlott fel. Nemes cselekedet, nem igaz?

Paris Hilton eljegyzési gyűrűje
Paris Hilton eljegyzési gyűrűje

#2. Beyonce – Lorraine Schwartz platina-gyémánt gyűrű

A világhírű énekesnő, Beyonce kezét díszítette az az eljegyzési gyűrű, amellyel Jay-Z kérte meg a kezét. Lorraine Schwartz tervezte és készítette el a 18 karátos, nyolcszögű gyűrűt, amelynek értékét 5 millió dollárra becsülik. A gyűrű meseszép, és az ára is figyelemre méltó. A második legdrágább eljegyzési gyűrű.

Beyonce eljegyzési gyűrűje
Beyonce eljegyzési gyűrűje

#1. Elizabeth Taylor – Asscher-Cut Krupp gyémánt gyűrű

Talán senki nem lepődik meg azon, hogy a lista legelején Elizabeth Taylor foglal helyet, akinek Richard Burton húzta az ujjára minden idők legdrágább eljegyzési gyűrűjét, amely egy 33,19 karátos, különlegesen ritka gyémántból készült. A híres színésznő halála után a 8,8 millió dollárt érő gyűrűt egy ázsiai gyűjtő vásárolta meg.

Elizabeth Taylor eljegyzési gyűrű
Elizabeth Taylor eljegyzési gyűrűje

A ma készült, elképesztően drága gyűrűk tetszenek inkább, vagy a legendás, évtizedekkel ezelőtt készített darabok mellett döntenétek? Van egy olyan érzésünk, hogy egyikre sem mondanátok nemet, nem igaz?

(Forrás: www.habosbabos.hu )

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből