Nyomtatás

Víz alatti esküvő? Repülős esküvő? Naná!

941

Víz alatti esküvő? Repülős esküvő? Egy magas sziklafalon kimondani a boldogító igen-t? Hoztunk nektek néhány extrém esküvői helyszínt. Fehér ruha, kastély, hatlovas hintó. Neked sem ez az ideális esküvő"? Vágysz az adrenalinra, a szokottól eltérőre, a különlegesre? Manapság szerencsére egyre többen kalandvágyóak az esküvők terén is!

A szépen megterített asztalok az esküvői fogadáson, köszöntőbeszédek, több emeletes esküvői torta, és a hajnalig tartó bulizás. Minden lány álma ez lenne? Mit szóltok egy kis tűzijátékhoz vagy csoki szökőkúthoz? Vannak olyan párok is, akiknek az esküvő gondolatára sokkal kevésbé megszokott képek jutnak eszébe: barlangvíz alatti esküvő, repülős esküvő, hőlégballonos esküvő és még számos extrém esküvői helyszín. Most a kevésbé hagyományos vonalat mutatjuk meg, hogy az olyan párok is megtalálják a kedvükre valót, akik esküvőjükre gondolva kevésbé ünnepélyes, inkább játékosabb hangulatot képzelnek el. Az esküvői helyszíneknek a határa a csillagos ég. szó szerint.

Az egyik legismertebb extrémebb helyszín a víz alatti esküvő. A víz tisztasága, kéksége gyönyörűen mutat az esküvői fotókon, és egy víz alatt kimondani a boldogító „IGEN”-t, majd ott megcsókolni egymást nem egy mindennapi élmény.

A víz alatti fotózás elterjedése Európában kezdődött. Ez az őrület is Angliából indult ki, pontosabban Lucy Ray, angol fotós találta ki. Ez az extrém trend nem kedvez a gyönyörű ruhakölteményeknek, ezért az a fotós, aki ilyet vállal általában ruhát is biztosít hozzá. Bár hallottunk már olyat is, aki nem sajnálta a sajátját sem, annyira tetszett neki a végeredmény! Hazánkban, noha még aránylag kevesen vállalkoznak erre a fotózásra – hiszen nem olyan egyszerű dolog, mint amilyennek elsőre tűnik – vannak már „haladó szellemű” fotósok, mint például Bergics Balázs, aki már egy ideje kísérletezik ezzel a műfajjal.

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből