Nyomtatás

CulinArt - Party Service

1598

Sokéves szakmai múltunk mellett, a tradicionális minőségi vendéglátást kreatív gasztronómiai szemléletünkkel ötvözve, kiváló minőségű eszközeinkkel és minden részletre kiterjedő szervezéssel garantáljuk egy sikeres rendezvény lebonyolítását. Mi levesszük a szervezést az Ön válláról és gondoskodunk róla, hogy vendégeivel együtt, egy felejthetetlen kulináris élményben legyen része.

Célunk a vendéglátás művészi szintre emelése és egy újszerű, kreatív gasztronómiai kultúra terjesztése kulináris élményeken keresztül. A szakma iránti szeretetünk és elkötelezettségünk, lankadatlan újító és kísérletező kedvünk, a vendégeink bizalmából és elismeréséből merített energia azok, amik segítettek megvalósítani egy régi álmunkat: olyan konyhaművészetet és vendéglátást, amit mi, vendégként elképzelnénk és elvárnánk. Reméljük, hogy Ön is hamarosan elégedett vendégünk lesz!

További információ: www.culinart.hu

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből