Nyomtatás

Csokit az arcodra (is)! Wellness a fürdőszobádban…

605

A csoki nem csak a legfinomabb édesség a világon, nem csak magunkba tömhetjük, nem csak isteni tortákat és süteményeket készíthetünk belőle, de a bőrünkre is kenhetjük, ha szépülni vágyunk.A csoki nem csak a legfinomabb édesség a világon, nem csak magunkba tömhetjük, nem csak isteni tortákat és süteményeket készíthetünk belőle, de a bőrünkre is kenhetjük, ha szépülni vágyunk.

De kinek is ajánljuk ezt a finomságot? Mindenkinek! Legyen a bőröd száraz, pattanásos, vagy teljesen normális, akkor is szeretni fogod.

A problémás bőr sajnos éven át igényli a pattanáskezelést, de ősszel és télen ugyanúgy szüksége van hidratálásra is. Ezzel a maszkkal két legyet ütünk egy csapásra: magas kakaótartalmának köszönhetően csökkenti a gyulladásokat, az olajoknak hála viszont pótolja a bőr nedvességtartalmát, sőt, a ráncok ellen is felveszi a harcot.

De mindenki más is ugyanúgy élvezettel fogja használni legalább hetente egyszer, a többi napon pedig a diétázók titkon előveszik, hogy egy kicsit megszaglásszák a krémet, ha már a valódi csokiról le kellett mondaniuk…

Folytasd a cikket a Csokoládé Világ oldalon >>

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből