Nyomtatás

Toboz Művek

1606

Viktor és Salomé fiatal házaspár vagyunk, designer és dekoratőr párosként kezdtünk el együtt tervezni. Salomé igazi művészlélek, amikor nem esküvői anyagokon dolgozik, akkor festményeken keresztül bontakoztatja ki érzéseit. Viktor a milliméterpontos művészet híve, koncepciózus és sosem bízza a véletlenre.

Kerüljük a sablonosságot, kifinomultsággal szeretünk tervezni. Nem szeretjük a túlzott eklektikát, munkáinkban a kikristályosodott valódi emberi természetet jelenítjük meg. Ez sokszor párosodik a nagy adag természetszeretetünkkel, ami örök inspirációs forrásunk is egyben.

Szeretünk arculatban gondolkodni, ami akkor a legjobb, ha teljes körű. A meghívó és társkártyái mellett a nagy nap grafikai elemeit is megtervezzük. Menülapok, ülésrend, névtáblák stb. is Titeket reprezentálnak, így fontosnak érezzük, hogy egységes benyomást keltsen mindenkiben.

toboz

Ezek mellett teljes esküvői arculatot és dekorációt is készítünk, amik remek összhangot fognak alkotni a nagy napon, Veletek együtt. Mindegy, hogy egy szűk körű esküvő a hegytetőn, egy fenyvesben; vagy több száz fős tóparti esemény, mi igyekezni fogunk azon, hogy a legtermészetesebben érezzétek magatokat.

Web: www.tobozmuvek.com | Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből