Nyomtatás

Diora Esküvői Ruhaszalon

3873

Ha nagyot álmodó vagy, különleges esküvői ruhára vágysz, és imádod a kifinomult, púder színeket, akkor luxus szalonunkban meg fogod találni a rég keresett ruhát! Magyarországra először hozunk el egy olyan luxus esküvői ruha kollekciót, amiről eddig csak a külföldi honlapok által álmodozhattál.

Márkáinkat többek között Eva Longoria, Mariah Carrey is választja a vörös szőnyegre, mely bizonyítja azok exkluzív minőségét.

Garancia

  • minden ruhánkat maximum 3-szor kölcsönzik, utána újat vásárolunk belőle, így biztosítva annak hibátlan állapotát minden menyasszony számára
  • van lehetőséged első felvételes foglalásra. Így bebiztosítod magad afelől, hogy te viselhesd először a ruhát
  • olasz, amerikai, szingapúri luxus márkáink exkluzív, első osztályú kategóriát képviselnek.

Hogyan győződhetsz meg a magas minőségről?

Nézd meg a próba során milyen sok réteg anyag van egy ruhában, hány sor, finoman kidolgozott csipke; ragasztott kövekkel szemben kézzel varrott kristályok díszítik. Egy luxus ruha attól is első osztályú, hogy az esküvőn az est végére is gyönyörű tartása van, nem csak közvetlenül vasalás után.

Elérhetőségek

Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 22. | Tel.: (1) 951 6545 | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.| Web: dioraeskuvo.hu

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből