Nyomtatás

Esküvői körömtrend 2020 – Válaszd a legjobbat!

2992

A tökéletes menyasszonyi megjelenés elengedhetetlen része a harmonizáló manikűr, így nem csoda, hogy az esküvői körömtrend évről évre megújul, felfrissül. Az idei évben egyszerre letisztult, és merészen izgalmas megoldásokkal találkozhatunk. Így alakul majd az esküvői körömtrend 2020-ban!

ESKÜVŐI KÖRÖMTREND 2020 – LETISZTULT FORMÁK ÉVE!


Sokáig hódítottak a hosszú körmök, melyek ebben az évben szinte teljesen háttérbe szorulnak. Az esküvői körömtrend 2020-ban abszolút előtérbe helyezi a természetes, rövid fazonokat. Idén nem trendi a sátortetőforma, és a szigorú szögletes fazon sem. A lekerekített szélű formavilág, és ovális ívek azonban egyértelműen tarolnak, melyek szinte nem is lógnak túl az utolsó ujjbegyen.

SZÍNEK HARMÓNIÁJA – MENYASSZONYI KÖRÖMTREND 2020-BAN

Az esküvői körömtrend szerves részét képezik idén a fehér, pasztell és fémes színek. Az előző évek divathulláma idén teljesen megszilárdult, azaz eltűnt a francia manikűr, és helyét átvették a telire festett színek.

A natúr színeknél előrébb került az élénk fehér, és a fekete is, mely igazán vagány és sikkes megjelenést kölcsönöz egy menyasszonynak! A fémes színek teszik igazán rendhagyóvá a 2020-as trendet, mely nagy játékteret és merész megoldásokat eredményez.

Ha menthetetlenül szerelmesek vagytok – a vőlegényeteken túl – a francia manikűrbe, modernebb alternatívaként bátran választhatjátok a baby boomer megoldást!

A (NEM) DÍSZÍTÉS TRENDJE

A 2020-as esküvői körömtrend kedvenc megjelenése a díszítetlen manikűr. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs mivel feldobni a menyasszonyi körmöket, csupán annyit tesz, hogy nem számít unalmasnak és divatjamúltnak, ha egyszínűre van kifestve egy ara körme, és semmilyen dísz sem pompázik rajta. Sőt!

Ha azonban vágytok egy kis extrára, a következő díszítőelemeket preferálja az idei trend:  Esküvői körömtrend 2020 – Válaszd a legjobbat!

(Esküvő Világ)

Esküvő Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketinre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen az Esküvő Világ portálon? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

Korábbi híreinkből